Gå til sidens hovedinnhold

Wirkola kapret Bond-babe

Gemma Arterton blir Grete i Wirkolas Hollywood-debut.

(SIDE2:) Gemma Arterton (24) er kanskje mest kjent som Bond-baben som døde innsmurt i olje på James Bonds seng i «Quantum of Solace».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Denne fredagen kan du se henne på norske kinoer i «Tamara Drewe». Hun spilte også den kvinnelige hovedrollen i «Prince of Persia».

Eget prosjekt
24-årige Arterton er plukket som Grete i «Død snø»-regissør Tommy Wirkolas egenskrevne hollywooddebut, melder Variety. Tidligere har det vært tippet at Noomi Rapace skulle ha rollen. Hans skal spilles av Jeremy Renner. Det fortalte Renner selv før jul til svenske medier.

Filmen starter innspilling i Berlin i mars, etter at Wirkola har sett på innspillingssteder i Tyskland.

«Hansel and Gretel - Witch Hunters» er et prosjekt som Wirkola utviklet allerede da han var filmstudent, og som hans professor ba ham sitte på til han fikk tatt det til Hollywood. Det er ikke ofte en ukjent regissør får utvikle et storprosjekt i Hollywood, men produsent Gary Sanchez, som jobber mye med Will Ferrell, tente på ideen.

SE OGSÅ:Gjemte blodig eventyr til Hollywood

15 år etter
Eventyret begynner 15 år etter at Hans og Grete har unnsluppet kakehuset til heksa og nå er de blitt, som tittelen antyder, hevnlystne heksejegere.

D.W. Harper, som har jobbet mye med «Resident Evil», har skrevet deler av manuset.

LES OGSÅ:

Mørk, skrekkfylt og sexy
Klar for Wirkolas Hollywood-debut

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken