(SIDE2): Denne høsten vil du få møte Bjørnar Løberg eller Tommylife hver søndag på Side2. Der vil han via sin blogg parodiere TV-serien Bloggerne på TV 2 Bliss.

Serien følger bloggerne Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen, Eirin Kristiansen og Suzanne Aabel. (Sjekk videre ned i saken for Tommylifes første parodi).

1. Beskriv deg selv i tre setninger.

Tre setninger blir for kleint, men tre ord. Ssær, optimistisk, storkjefta.

2. Hva synes du er bra humor?

Jeg liker mye, litt drøy humor. Borat, klovn, Helt perfekt. Humor som overasker og gjør en flau, Hjerte til hjerte med Linn Skåber! Genialt.

Men og snillere ting som Robin williams og Ylvis.

3. Hvorfor er du så fascinert av bloggerne?

De er jo veldig bra casta. De slipper deg inn i privatlivet sitt så det nesten gjør vondt. Jeg er stor fan av Sophie Elise!! Hun er et geni! Man blir ikke en så stor kjendis på bare et år om man er dum. Suzanne er og genial. Alle fire egentlig.

4. Hvorfor er det en ære å bli parodiert?

Det er jo et bevis på at man har gjort det bra som kjendis! Det er mange jeg kunne tenke meg å parodiere men som ikke er kjent nokk. Det at noen parodierer deg, er jo et tegn på at du er fasinerende! Jeg parodierer egentlig bare folk jeg liker.

5. Hvem tør du ikke å parodiere og hvorfor?

Signy Fardal. Dritskummel!

6. Hva gjør at en person er bra å parodiere?

De må skille seg ut. Det er mange det er vanskelig å gjøre. Didrik Soli Tangen for eksempel. Det er ikke så mye å hente, han er så normal.

7. Hvem skulle parodiert deg?

Trønderen i Torsdagskveld fra Nydalen!

8. Hva får deg til å le?

Honey boo boo!

9. Hvem synes du er Norges morsomste og hvorfor?

Det er mange gode. Men når Cristine Koht er på sitt beste, slår hun de fleste. Hun har ingen grenser virker det som. Bård og Harald har gjort mye bra gjennom åra. Og jeg liker fjasinga til Linn Skåber! Hun er en fest å se på.

10. Kan man tulle med absolutt alt?

Ja, om man gjør det rett. Men det er mye jeg tuller om med noen få venner som jeg aldri kunne skrevet på Face for å si det sånn.

Her kan du se første parodi Bjørnar laget

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Mrxqafw-EKN72EKbPAik0HDnRun9skkrrC9_u7210-GlVaTuIE6SXxlOW_xbSwuTmOJeTpq0nte2nVLq-av6Xdsbin4L35muwxa6G2FnIZbLzCk6r6EbdH5cW7uHc2hHl-dmwm9QBG8&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);