Gå til sidens hovedinnhold

- Noe av det mest ekstreme jeg har gjort

Tone Damli Aaberge lar seg likevel ikke stresse nevneverdig av bryllupsforberedelsene.

(SIDE2 ): - Bryllupet blir noe av det mest ekstreme jeg har gjort, jeg har aldri arrangert noe så stort før, sier Tone Damli Aaberge (24) til Side2.

Hun og forloveden Aksel Hennie (36) var mandag kveld på premierefesten til TV-kanalen Max' nye TV-serie «Fritt Fall», der vennene Jenny Skavlan og Daniel Franck tar på seg ekstreme utfordringer. Selv om Tone er vant til utfordringer selv, som hun sier hun elsker, så blir bryllupet den største så langt.

Det stresser henne ikke nevneverdig, til tross for at hun tidligere har uttalt til media at hun ønsker seg et stort bryllup, med mange gjester.

- Det er lite som er på plass ennå, nei. Ikke har jeg overlatt noe til andre å ordne ennå heller, vi får se, sier hun, og vil ikke røpe stort mer om den store dagen.

Noe på plass
De to ble forlovet etter at Hennie fridde til sin kjære i Paris tidligere i år. Det er ventet at de gifter seg i løpet av neste sommer. En av tingene hun har røpet, er at hun skal ta navnet til forloveden når de to er gift.

Det skal også være klart hvem som er parets forlovere, nemlig Tones søster Tale (25) og popartist Eva Weel Skram (26), mens Aksel skal ha spurt skuespillerkollega og kompis Nicolai Cleve Broch (36) samt sin far, Morten.

Idol og karriere
Tone har akkurat solgt sin siste singel til platinum, noe hun forteller hun er overlykkelig over. Hun er også aktuell som ny Idol-dommer, samme show hun selv endte på 2. plass i 2005.

En ny runde av talentprogrammet går av stabelen til høsten, og artisten ser frem til sin nye oppgave.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har aldri vært i en slik rolle før, så det er uvant, sier hun, og forteller at hennes egen karriere fortsatt er hovedbeskjeftigelsen.

- Jeg satser også i Sverige om dagen, og bruker mye tid der. Artistkarrieren min er fundamentet mitt, og de andre tingene jeg gjør er gøye ting rundt det.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken