Gå til sidens hovedinnhold

Ikke redd for å vise seg i morsrollen

Tone la ut ammebilde av seg selv.

(SIDE2): At Tone Damli Aaberge (26) har blitt mor, har neppe gått så mange hus forbi. Popkjendisen er også vant til å dele små og store begivenheter fra eget liv med sine mange fans på Instagram og sin personlige bloggen.

Som den uhøytidelige personen hun er, har hun nå også lagt ut bilde av seg selv som ammer sin lille datter Billie.

I en pause under en treningsøkt har Tone tatt bilde av seg selv, med Billie til puppen, omgitt av kettlebells, apparater og barnevognen.

«Trening og amming på dagens agenda. No e vi i gang @hellebornstein #smarttrening», skriver hun til bildet.

Tidligere denne uken skrev Damli på sin blogg, at hun følte seg som en kku:

- Billie låg klistra inntil pattagurkasane (les:bryst) mine heile dagen. Eit såkalla økedøgn, trur eg. Følte meg som ei ku. Det er vel det eg e om dagen...

HTML EMBEDTone trener med Helle Bornstein, som er mange av kjendisenes favoritt når det kommer til personlig trener. Hun har også blant annet Sigrid Bonde Tusvik i sin kundekrets, og Side2 var med henne tidligere denne uken.

LES her hvordan Sigrid trener med Heller: - Jeg trener kun for å se resultater

Responsen på Tones bilde har vært stor, og de fleste synes hun er tøff som er i gang med treningen allerede. Enkelte ber henne uansett være forsiktig med hardkjøret så kort tid etter fødselen.

Billie kom til verden for drøye tre uker siden, 29. april, og hun er Tones første barn. Faren er hennes forlovede Markus Foss (31).

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken