Gå til sidens hovedinnhold

- Endelig kan jeg skrike ut nyheten

Tone Damli med nytt prosjekt.

(SIDE2): Popstjernen Tone Damli Aaberge (24) er aktuell som klesdesigner.

Spent og stolt
- Endelig kan jeg skrike ut nyheten! 7. februar kommer jeg med min egen kleskolleksjon i samarbeid med Designers Remix og Charlotte Eskildsen!, skriver Damli på sin egen blogg.

Designers Remix er et dansk merke som ble startet i 2002 av designer Charlotte Eskildsen og hennes partner Nils Eskildsen. Siden den gang har merket hatt en suksessfull utvikling på det globale markedet, og klærne selges nå i 500 butikker i blant annet Europa, Russland, Asia og Midt-Østen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Og nå har de altså fått Damli med på laget som meddesigner.

- Supergira, superstolt og ekstremt spent! Kolleksjonen er allerede i boks, og den blir så fin. «Mitt kleskap» er konseptet - og det er det virkelig!, fortsetter hun på bloggen sin.

Stilfull
Den velkjente brunetten fra Sogndal får ofte skryt for sin stil. Hun er flink til å mikse dyrt og billig, og den vakre sangfuglen kler tøffe, korte kjoler like godt som lange glamorøse kreasjoner, og lykkes stort sett å kle seg både stilfullt og trendy.

I fjor fortalte hun at hun henter inspirasjon fra fashionistaen Alexa Chung, og at et av favorittmerkene hennes er Mulberry.

- Jeg googler Alexa Chung støtt og stadig. Diane Kruger googler jeg av og til, hun er veldig klassisk og fin. Ellers går jeg veldig ofte inn på Vogue og ser på de ti best kledte og slike ting. Samt blogger og sånne ting. Jeg får inspirasjon fra mange steder, sa hun til Side2.

Mest lest på Nettavisen:

Kommentarer til denne saken