Gå til sidens hovedinnhold

- Kyssing er jeg ikke komfortabel med

Men det er også en hårfin balanse når en ny video skal spilles inn, forteller Tone Damli.

(SIDE2): Tone Damli Aaberge er aktuell med en ny musikkvideo - «Perfect World», som ble utsatt på grunn av bruddet med Aksel Hennie.

Det var denne videoen som egentlig skulle slippes først, men på grunn av kluss i musikkvideovekslingene valgte de å slippe «Winner of a loosing game» først, ifølge Tones blogg .

- Viktig å ha selvironi
Denne videoen er innspilt i ørkenen i California, hvor hun drar på roadtrip med to venninner. Blant annet kaster hun en lapp med en kjærlighetserklæring på bålet i videoen.

I denne videoen er det derimot ingen dampende scener med bar hud og mannfolk, og Damli er noe mer påkledt enn tidligere.

- Det er hyggelig at jeg for en gangs skyld ikke ligger i seng med en gutt. Jeg gjør jo det i hver eneste video, og det er det viktig å ha litt selvironi på, sier hun til Se og Hør.

I de ulike manusene som ble presentert for videoen var det flere av dem som inkluderte kyssescener, men det ønsket ikke Tone denne gangen.

Hårfint
- En ting er når man er skuespiller og går inn i en rolle, men jeg er fremdeles Tone Damli som kysser en ukjent gutt. Jeg kan være med på mye, men kyssing er jeg ikke komfortabel med. Jeg er bevisst på hva jeg gjør, og vil være sexy, men det er en hårfin balanse.

Da hun slapp musikkvideoene til «Look Back» og «Imagine» fikk hun kritikk for å spille på nakenhet. Og de negative kommentarene haglet.

Selv synes hun, ifølge bladet, at musikkvideoene er rimelig uskyldige - spesielt med tanke på at hun konkurrerer med Rihanna og «alle de andre sexy damene ute i verden»

Kommentarer til denne saken