Gå til sidens hovedinnhold

Naken i badekaret

Se Tone Damli Aaberges ny musikkvideo her.

HTML EMBED

(SIDE2): Tone Damli Aaberge (23) har akkurat sluppet sin nyeste musikkvideo, til singelen «Look Back».

Og det er ikke all verdens den unge damen overlater til fantasien denne gang - videoen åpner med en sexy sekvens der hun drar på seg en kort denimshort. Ellers tilbringer hun mye av tiden i undertøyet, åpen skjorte, med bar mage eller sittende med vått hår i badekaret.

Til stede er (selvsagt) også et mannlig motstykke, som stort sett ligger sovende på senga, mens Tone kikker på.

HTML EMBED

Musikkvideoen er spilt inn i Los Angeles, USA, og opprinnelig var planen å bruke ørkenlandskap som bakgrunn for historien. Den planen ble stoppet av regn og storm, og det er også grunnen til at Tone viser hud, har hun tidligere fortalt VG.

- Jeg kunne like gjerne gjort det hjemme. Men vi snudde om alt og resultat ble bra - men annerledes enn det vi først hadde tenkt. Når man ikke får ørken, så må man by på litt hud. Såpass raus må man være.

Teksten i låta er derimot hakket mer alvorlig, og er inspirert av et kjærlighetsbrudd fra fortiden.

- Det er en tilsynelatende frisk melodi, men med en litt sint, bitter og bestemt tekst. Det er en kjærlighetslåt som handler om et forhold, der gutten er en tulling. Han går fra henne og hun prøver å gjøre alt for at han skal bli. Til slutt så sier hun at «nok er nok» og «du er en idiot», og da vil han ha henne tilbake, men da er det over, sa Tone i et intervju med radiostasjonen Radio Prime Moss.

Låta er laget i samarbeid med Tones produsent David Eriksen og låtskriver Ina Wroldsen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka