Gå til sidens hovedinnhold

- Reflekterer de siste månedene i mitt liv

Her er Tone Damlis nye musikkvideo.

(SIDE2): Torsdag slapp Tone Damli Aberge (25) låten Winner of a Loosing game, og dagen etterpå publiserte hun musikkvideoen til låten på sin egen blogg.

Låten gikk rett til topps på iTunes, og det gleder nok en spent Tone som gledet seg veldig til å la verden høre den nye låten hennes.

- ...det e samtidig med skrekkblanda fryd, sommarfugla i magen og gåsehus på underarmene, skrev Damli i sin blogg, torsdag.

- Fryd fordi den e så innmari fin, og seie så mykje riktig om ting som e så vanskelig. Fryd fordi eg for første gang har med superstjernene i Stargate på ein låt! skriver hun videre.

Ingen terapilåt
Hun understreker imidlertid at låten ikke er skrevet av henne.

- Men litt skrekk òg, fordi denne låta reflektera dei siste månadane av mitt liv meir enn eg egentlig er komfortabel med. Det var fint når eg skulle spele den inn, for den var lett og relatere seg til. Samtidig e eg redd for at noen skal tru denne låta har vore skrive som ein slags terapi for meg personlig. Eller av meg personlig. Det e den ikkje.

SE MUSIKKVIDEOEN:(Artikkelen fortsetter under filmen)

HTML EMBED

Brudd
Det var tidligere i år at det ble kjent at Tone og Aksel Hennie (37) hadde brutt forlovelsen og gått hvert til sitt.

Paret har vært sammen siden 2009, og de forlovet seg i juni i fjor etter at Aksel fridde til Tone i Paris. Han ga henne samtidig en egendesignet ring. Bryllupet, som skulle stå i Taormina, på Sicilia i Italia, er nå avlyst.

Manageren konkurs
I går ble det kjent at Tones manager David Eriksen (45) er begjært konkurs av Bank 1 Oslo Akershus. Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

Banken har tatt en utleggsforretning på Eriksens enebolig i Holmenkollåsen på 543.000 kroner.

Totalt hefter boligen for rundt ni millioner kroner som Eriksen eier sammen med sin kone, Brita Johansen (41). De kjøpte boligen i 2007 for 6,7 millioner kroner, med penger lånt i Handelsbanken

Kommentarer til denne saken