Gå til sidens hovedinnhold

- Det var ikke noe morsomt rykte å ha

Men Stian Blipp og Tone Damli ler av romanse-ryktene i ettertid.

(SIDE2): I to sesonger har Tone Damli og Stian Blipp vært en sentral del av Idol-sendingene, sammen med Tones dommer-kollegaer Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben «Dansken» Selvig.

De to hadde en god kjemi, og ryktene om en Idol-romanse spredte seg i flere kanaler.

Irritasjonsmoment

Mens Damli forteller til Se og Hør at hun lo av ryktene også der og da, og ikke bare i ettertid, så synes Blipp det var tøft.

- Det var ikke noe morsomt rykte å ha, det var ikke noe kjekt oppe i den tiden der. Vi jobbet sammen. Det lå der som et irritasjonsmoment, det lå i bakhodet som noe «køddent», sier han til bladet.

- Skal man ikke kunne blunke og tafse litt uten at det blir tatt som flørting?, spør han.

Nå forteller de begge at de kan le av det, og at det heldigvis aldri gjorde forholdet mellom dem «kleint».

Nå har de begge kjærester. Damli er sammen med Markus Foss, som hun har datteren Billie sammen med, og Blipp er blitt samboer med kjæresten Jamina Iversen.

Foss og Damli ble sammen sommeren 2013.

Juleplate

Sangfuglen Damli er for tiden akutell med sin nye juleplate - som hun og Espen Lind spilte på sensommeren. På det viset har Billie fått merke julen i lang tid allerede.

Tone sang nemlig julesanger for babyen sin hver kveld i perioden hun var i studio.

- Billie skal tidlig få kjenne på arbeidslivet og det å vere på reisefot. Fint det :) Eg gleda meg i allfall stort. Endelig får eg synge på norsk- og dialekt!, skrev Tone på sin blogg den gang.

Selve feiringen av julekvelden kommer derimot til å finne sted i langt varmere strøk enn Norge. Tones familie pleier reise vekk i julen, og i år har valget falt på Thailand.