Gå til sidens hovedinnhold

Skuffet over sexsang-beklagelse

Komiker sier unnskyld gjennom blogg - ett år etter grov sexsang om Tone Damli Aaberge.

(SIDE2): Under Uka08 i Tone Damli Aaberges hjembygd, Sogndal, sang komiker Terje Sporsem en svært grov låt om artisten.

Sporsem kalte Aaberge Sogndals Rune Rudberg, og sang lant annet:

«Denne sangen er om en jente, som ikke ville sitte inne å vente. Hun ville komme seg opp av sin stol, og satte seg som mål å bli nummer to i Idol. Men på skolen så var hun ikke så god i fag, så hun hadde ekstra timer med Sogndal idrettslag... »

Videre lød refrenget:«Tone Damli Aaberge er Sogndals stolthet, at folk kjenner henne ut og inn er noe alle vet. Synes det er litt dårlig å mobbe henne i grunn, for det er ikke så ille å ha hatt halve Sogndal i sin munn»

- Tåpelig
Da Aaberge stilte på P4s «Portrettet» mandag sa hun at hun ble dårlig da hun hørte sangen.

- Jeg har hørt deler av sangen, men ble så dårlig at jeg skrudde av, sier hun.

Ette år etter den improviserte standupforestillingen, sier nå Sporsem unnskyld på sin blogg.

Han skriver at han vet at sangen ikke var noe gøy for Tone. Han sier også at han er lei seg overfor Tone for at det ble slik.

- Det er hyggelig at han vil si unnskyld, men jeg synes det er så tåpelig å si unnskyld i media. Kom til meg og si det, i stedet for at 20.000 flere skal klikke seg inn på YouTube og se greia. Det irriterer meg litt, sier hun til P4.

Blogg-unnskyldning
Sporsem innleder sin unnskylding med å si at han begynner å bli litt gammel, for plutselig har han begynt å få samvittighet. Han forteller at han fikk i oppdrag å skrive en tekst om Tone til standup-forestillingen.

- Og jeg vet at dette ikke var noe gøy for Tone. Ingen liker slikt om seg selv. Og jeg har den siste tiden tenkt mer og mer på det og føler at jeg i alle fall må si til Tone at jeg er litt lei meg for at det ble slik. Det var jo ikke slik at man satt i dagesvis og pønsket ut hvordan jeg kan være mest mulig ekkel, skriver blant annet komikeren og programlederen på sin hjemmeside.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken