Gå til sidens hovedinnhold

Tone koblet til ny mann

Skal ha falt for gründeren Markus Foss.

(SIDE2:) Ifølge Se og Hør tirsdag skal Tone Damli Aaberge og Markus Foss ha funnet tonen, skriver seher.no.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

I vennekretsen
De to skal ha kjent hverandre en stund i og med at han er en del av vennegjengen rundt Tone og Aksel Hennie, skriver bladet. Selv vil verken Foss eller Damli Aaberge kommentere noe rundt sitt privatliv.

Side2 har vært i kontakt med Aaberges manager David Eriksen, som ikke ønsker å uttale seg om saken.

Det er fire måneder siden Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge flyttet fra hverandre. De skulle ha giftet seg i sommer etter at de forlovet seg i juni i fjor. i februar bestemte de seg imidlertid for å gå hver til sitt og avlyste bryllupet.

Rallykjører
Markus Foss driver sitt eget konsulentfirma, men er kanskje mest kjent som rallykjører på begynnelsen av 2000-tallet. Han er arving til Plantefoss AS.

Tone Damli Aaberge er blitt koblet til flere menn etter at hun ble singel. Blant annet til Idol-programleder Stian Blipp, men har avvist at det har vært noe med dem. Damli Aaberge måtte imidlertid stille på jobb som Idol-dommer rett etter at bruddet med Hennie ble kjent.

I forrige uke skrev Se og Hør at Aksel Hennie har kjøpt ut ekssamboeren av deres felles hjem for seks millioner kroner.

Han er for tiden i Hollywood der han jobber med filmen «Hercules», hvor Ingrid Bolsø Berdal har hovedrollen. Han rakk imidlertid en kjapp tur innom filmfestivalen i Cannes der han presenterte den kommende filmen «Pioner», om nordsjødykkerne, regissert av Erik Skjoldbjærg.

LES MER:Kjøper ut Tone for millioner
- Det var helt forferdelig
Biebers ekskjæreste skal være i Norge

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis