Gå til sidens hovedinnhold

Brudd mellom Tone og Aksel

Bryllupet mellom Tone Damli og Aksel Hennie er avlyst.

(SIDE2): Etter tre og et halvt år skal det være slutt mellom Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37). Det var VG som første omtalte saken.

Paret har vært sammen siden 2009, og de forlovet seg i juni i fjor etter at Aksel fridde til Tone i Paris. Han ga henne samtidig en egendesignet ring. Bryllupet, som skulle stå i Taormina, på Sicilia i Italia, skal nå være avlyst.

- Jeg har prøvd å holde pressen unna. Jeg har blitt nedringt i dag, sier David Eriksen, manageren til Tone Damli, til Side2.

- Dette er så privat at jeg ikke kan snakke om det, fortsetter han.

- Hvordan går det med paret?

- Det kan jeg ikke kommentere, svarer Eriksen.

Avlyste
I forrige uke skulle Tone etter planen ha vært gjest hos «Skavlan», men grunnet sykdom avlyste hun. Hun stilte imidlertid opp på direktesendingen av «Idol» fredag kveld.

Etter sigende skal Tone stille opp på begge de direktesendte «Idol»-sendingene denne uken, samt stå på scenen under den svenske utgaven av Melodi Grand Prix i Göteborg lørdag.

Les bloggen til Tone her

Villa på beste vestkant
Tone og Aksel kjøpte i 2010 en villa på Frogner.

Omlag 11.5 millioner kroner måtte paret ut med for sitt eksklusive Frogner-hjem. Villaen er på hele 305 kvadratmeter fordelt på fire etasjer, mens tomta er på 908. Det praktfulle huset består av blant annet stue, spisestue med ildsted, en gedigen veranda, to bad og tre soverom.

Ifølge Se og Hør skal Tone ha flyttet ut av parets bolig for en uke siden.

Kyssebilder
De siste ukene har skriveriene rundt Tone vært ekstra store. Da hun var deltaker i den svenske versjonen av Melodi Grand Prix tidligere denne måneden kom hu i fokus for litt andre ting enn selve sangen.

Det dukket nemlig opp bilder av Damli som kysset to forskjellige gutter på munnen i løpet av besøket i nabolandet.

Først ble det overskrifter da den norske sangeren kysset duettpartneren Erik Segerstedt på fredagens generalprøve. Deretter dukket det opp et bilde av Tone som klinte til med artisten Sean Banan, som vant delfinalen der Damli deltok.

- Det er helt utrolig
Da hun gjestet «God Morgen Norge» mandagen etter, forsøkte hun å forklarer hva som hadde skjedd da hun hadde kysset duettpartner Erik Sederstedt under generalprøven.

- Det er helt utrolig at noen har klart å ta det bildet! Han (Erik, red.anm.) var så nervøs, og så tenkte at jeg skulle røske litt i gutten slik at han roet seg ned. Så jeg gjorde sånn: «Mmmh!». Det var snakk om et mikrosekund, sier Damli til TV2.

Les også:Slik forklarer hun kyssebildene

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Verdens beste stil
Sist gang Tone og Aksel ble sett offentlig sammen var under lanseringen av førstnevntes kleskolleksjon i februar i år. Den gang la Aksel lite imellom da han fikk spørsmål om han liker hvordan forloveden kler seg.

- Tone har verdens beste stil, sa Aksel, til Side2 da.

Han innrømmet samtidig at reaksjonen med Tone hadde gjort han mer bevisst på hva han kler seg i.

- Jeg tenker mye mer over hva jeg har på meg nå, enn før jeg traff Tone, sa han.

- Før jeg ble sammen med Tone så hadde jeg ekstremt svære bukser, og veldig trange T-skjorter, forklarte han videre.

Les hele saken:- Deilig å kunne se stygg ut

Overrasket manager
Når hun og Aksel møttes var det et samlet norsk pressekorps som gikk helt bananas. De ble Norges heteste par over natta, og for manager David Eriksen kom det også litt brått på.

- Hun fortalte ikke meg om Aksel. Vi skulle til London og gjøre en jobb, og så spurte hun meg om hun kunne reise dagen før. Hun spurte ikke meg om de kunne reise før, men om hun kunne reise dagen før. Det jeg ikke da vet, er jo at hun da har avtalt å reise med Aksel, og at de reiser sammen, har Eriksen tidligere fortalt til «God kveld Norge».

Eriksen har vært Tones manager og støttespiller siden «Idol»-tiden, men han var ikke forberedt på mediepresset og alle telefonene da forholdet til de to ble avslørt.

- Jeg husker ikke så mye av det som ble sagt men jeg husker at jeg var kjempeforbannet for å si det mildt, for du vil gjerne være forberedt på de telefonene. Og de kunne jo ha tatt hvert sitt fly for eksempel. Og ikke sittet på Salmon House på Gardermoen og bli ropt opp over høyttalerne: «Kan Tone Damli og Aksel Hennie komme til gate 49».

Nettavisen/Side2 har vært i kontakt med Hedda Schou, venninnen til Tone Damli, som ikke ønsker å kommentere saken.

Les bloggen til Tone her

SE BILDER AV DE TO HER:

5456

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album