Gå til sidens hovedinnhold

- Gifter seg på Sicilia

Tone Damli og Aksel Hennie skal ha valgt sjarmerende Taormina på Sicilia til bryllupssted.

(SIDE2:) Aksel Hennie fridde i juni i fjor og fikk ja da paret var på ferie i Paris. Nå står bryllupet i august i byen Taormina på Sicilia, skriver Se og Hør Weekend.

Taormina er for øvrig kjent som en av Sicilias mer glamorøse småbyer, og huser blant annet øyas store filmfestival som årlig tiltrekker seg store navn. Den lille landsbyen ligger med flott utsikt mot vulkanen Etna.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Uhøytidelig
Det siste året har Aksel Hennie og Tone Damli hatt mye å henge fingrene i, han med diverse filmer i utlandet og hun med sitt nye show på TV 2, og ikke minst dommerrollen i «Idol».

- Det er en ting å sitte hjemme og se det på mac'en, det er noe helt annet å se det sammen med mye folk. Det handler bare om meg, og det kan føles litt småkleint og skummelt, sa 24-åringen til Side2 da serien ble presentert for pressen i går, torsdag.

Hun kunne fortelle at det tross alt handlet om ikke å ta seg selv så høytidelig, blant annet får seerne være med når det nesten ikke dukket opp noen på platesignering en veldig varm sommerdag i Trondheim.

- Det er deilig at det ikke bare blir glamour, det er også nedturer, sier hun til Side2.

LES HELE INTERVJUET: - Plutselig kan det dette en pupp ut

LES OGSÅ:

- Jeg kunne sitte på do og få litt panikk
- Holder på å le meg i hjel når Tone blir forbanna

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken