HTML EMBED

(SIDE2): Med nerver i høyspenn fremførte den 22 år gamle Charlotte Elisabeth Øveraas, en akustiske versjon av, LMFAO-låten «Sexy and I Know It» foran «Idol»-dommerne i oljebyen, Stavanger.

Før hun entret scenen var hun så nervøs at hun måtte riste av seg skjelvingene i kroppen, men 22-åringen hadde intet å frykte.

- Yeah! Det her var dødsfett å høre på, sier «Idol»-dommer, Kurt Nilsen, etter at Charlotte har lirt av seg den siste strofen.

- Det finnes mange pene jenter
Også Tone Damli ser ut til å nyte både det hun ser og hører, noe hun for øvrig heller ikke legger skjul på.

- Jeg synes det er dritsexy! utbryter hun i kjent stil.

Charlotte smiler stort og virker godt fornøyd med tilbakemeldingene, men Tone er på langt nær ferdig med å rose jenta opp i skyene.

- Jeg elsket deg med en gang du kom inn i rommet, sier hun til Charlotte, som er fra Førde, men som for tiden studerer i Stavanger.

- Shit, nå må jeg vise hva jeg kan
Selv husker knapt Charlotte noe fra sin «Idol»-audition.

- Jeg husker jeg ble overrasket over det positive de sa, samtidig så tenkt jeg; Shit, nå må jeg vise hva jeg kan, for det var jo litt uenigheter blant dommerne, sier Charlotte, til Side2.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun ble spesielt glad over at Tone skrøt sånn av hennes ytre.

- Jeg husker at hun sa at jeg var pen og sexy, og det overrakset meg at det kom fra henne. Hun er jo verdens fineste selv. Tone var så hyggelig og blid, og det var kjekt å få støtte fra henne siden hun er den eneste jenta, kvitrer Charlotte, som ikke legger skjul på at hun var svært nervøs.

- Jeg bruker å bli nervøs rett før jeg skal synge, og jeg måtte riste av meg nervøsiteten før jeg gikk inn slik at jeg ikke skulle skjelve sånn i de høye hælene.

- Kan blir kjedelig for dommerne
Til tross for at Charlotte har stått på scenen siden hun var en liten jente, tror hun ikke den tidligere erfaringen ga henne et fotrinn under «Idol»-konkurransen.

Allikevel kom det tydelig fram at 22-åringen er vant til å underholde - noe hun også forsøkte på under sin audition ved å velge en låt litt utenom det vanlige.

- Sangen valgte jeg mest for gøy. Jeg vet at mange velger en spesielle type artister og låter, og jeg tenkte jeg skulle velge noe annerledes for det kan jo bli kjedelig for dommerne og høre de samme låtene hele tiden.

- Og så ville jeg utfordre meg selv - jeg liker den underholdningsbiten, sier Charlotte, som blant annet meldte seg på for å vinne.

- Jeg er glad i å synge, og jeg tenkte «Idol» var en god mulighet til å komme inne i bransjen - om man gjør det bra. Dommerne kan jo også mye og har gjort det veldig bra selv og jeg tenkte det var fint å få profesjonelle tilbakemeldinger.

«Idol» sendes på TV2 onsdager og fredager kl. 20:00.