HTML EMBED

(SIDE2): For noen som stiller på «Idol»-audition kan det virke som det er like stor stas å møte dommerne, som det er å levere gode sangprestasjoner - og enkelte møter godt forberedt i et håp om å imponere de fire kjendisene som utgjør årets jury.

Stian Thorstensen er en av dem.

Med seg til audition hadde han nemlig med seg en rød rose, som han aktet å gi til Tone Damli så fort han fikk mulighet.

Ut ifra TV-bildene er det mye som tyder på at han ville gjøre sitt beste for å fange den populære brunettens oppmerksomhet, noe han også gjorde.

- Vil du ha den?
Da det blir hans tur til å opptre foran dommerne entrer han nemlig rommet med bestemte steg, før han stiller seg på podiet.

Han retter så sin oppmerksomhet mot Tone.

- Halla! How are you doing? spør 24-åringen kjekt.

Han stopper imidlertid ikke med dette.

- Jeg tenkte at siden Aksel (Hennie red.anm.) ikke leverer så mange roser så tenkte jeg at jeg kunne gi en til deg, Tone. Hvis du vil ha den? fortsetter han, og holder fram rosen.

Tone virker overrasket, men smiler og tar imot blomsten når denne blir overrakt henne.

- Hjertelig takk, sier hun.

- Jeg er veldig glad i blomster, men det at Aksel ikke leverer blomster til meg, det er feil. Men veldig hyggelig. Tusen takk, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


- Morsom audition
De andre dommerne er mer interessert i å høre Stian synge, og han lar seg ikke be to ganger.

Men han fortsetter å flørte mens han synger, og dommerne klarer ikke å la være å le til tross for at Stian er midt i sin fremførelse.

Den sjarmerende Oslo-gutten ser ikke ut til å bli særlig fornærmet av den lystige stemningen, og smiler seg gjennom hele låten.

Når Stian til slutt forlater rommet fortsetter dommerpanelet og diskutere Stian sine fremstøt, som mener guttens hovedmålsetning med sin audition var å møte Tone.

Stian på sin side virker godt fornøyd med det han har vært gjennom.

- Det var en morsom audition, sier han.

«Idol» sendes på TV 2 onsdager og fredager klokken 20:00.