Gå til sidens hovedinnhold

Se Tones programlederdebut

Det er Tone Damlis tur til å være programleder med Tusvik og Tønne.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=IkUSFDZDKeONG_vrHMrWUqC1wxL9WoY5txii8AatlJ3eFo4mpolp6Qxkxk1xKZwGE3XjDfcErKwncYfYELigPg-ombXxFoMW&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Norges morsomste komikerduo, Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, inviterer profilerte mennesker til å komme å være programledere sammen med dem i Tusvik & Tønne på TV2.

I morgen kveld, torsdag, er det Tone Damlis tur, og i en kommmentar da nyheten ble kjent sa Tone:

- Det å være programleder er helt nytt for meg. Jeg har aldri vært det før, og jeg vet ikke hva jeg går til. Men jeg stoler på disse jentene og håper det blir veldig kjekt.

Via TV 2 sier Tone også:

- Det passer meg veldig godt at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er såpass ustyrlige som de er. Det er greit at det er manus, men det er aller best når det går litt over stokk og stein, sier Tone, som altså skal lede andre program av Tusvik & Tønne.

Og det ser ut som jentene har det mer enn "kjekt". I klippet øverst i saken kan du se Tusvik og Tønne bli med Tone for å plukke ut klær og ta bilder til et nytt blogginnlegg, og det blir som vanlig mye latter.

Tusvik og Tønne og resten av Tones programlederdebut ser du altså på TV2 i morgen kveld.


Vil du lese flere underholdningssaker? Lik oss på Facebook, da vel!

Kommentarer til denne saken