Gå til sidens hovedinnhold

Tone har flyttet ut av luksushuset

Sikre kilder bekrefter at Tone Damli og Aksel Hennie har flyttet fra hverandre.

(Side2): Mandag ble det kjent at Tone Damli (24) og Aksel Hennie har gått hver til sitt etter tre og et halvt år som kjærester.

Paret har bodd sammen siden 2010, men nå skal Tone, ifølge sikre kilder, ha flyttet ut av parets felles bolig på Frogner i Oslo.

Les også:Brudd mellom Tone og Aksel

- Verdt 25 millioner
Det var i 2010 Tone og Aksel kjøpte huset for 11.575.000 kroner. I dagens boligmarked er imidlertid huset, og medfølgende eiendom, verdt mye mer.

Eiendomsmegler, Miguel Sørholt i Privatmegleren, anslår at eierne kan få 25 millioner kroner for huset i dagens hete marked. Om dette stemmer snakker vi om en verdistigning på omkring 13, 5 millioner - utvilsomt en god investering for det tidligere superparet.

- Ikke spart på noe
Lokalisert i ett av hovedstadens mest eksklusive områder er boligen utvilsomt et attraktivt objekt for mange. I tillegg til de idylliske omgivelsene er det også grunn til å tro at boligen også holder mål på innsiden, og at Tone og Aksel har gitt hjemmet en ansiktsløftning etter at de flyttet inn i 2010.

Aksels stemor, Helene Hennie, er nemlig interiørdesigner og har innredet noen av landets flotteste hytter, restauranter og kontorer. I 2008 vant hun også Andrew Martin-prisen som «best designer of the year», og det er grunn til å tro at Tone og Aksel har fått hjelp med innredningen.

- Helene Hennie, som er renommert som en av verdens beste interiørdesignere, har nok ikke spart på noe under oppussingen, sier Sørholt, til Side2.

Aksel eier mer
Det var i 2010 at Tone og Aksel kjøpte villaen på Frogner. Boligen, som er oppført i 1941, er på hele 305 kvadratmeter fordelt på fire etasjer, mens tomta er på 908. Det praktfulle huset består av blant annet stue, spisestue med ildsted, en gedigen veranda, to bad og tre soverom.

Det er Aksel som har størst eierandel i boligen. Han eier nemlig i overkant av 60 prosent, mens Tone har en eierandel på i underkant av 40 prosent.

Solide inntekter

Paret har hatt solide inntekter de siste årene.

Skattelistene for året 2011 viser nemlig at Tone Damli Aaberge hadde en inntekt på 1.103.105 kroner. For popartisten er dette en liten nedgang sammenlignet med 2010 da hun står oppført med en inntekt på 1.188.835 kroner.

Eks-forloveden Aksel Hennie derimot står oppført med en inntekt på 1.942.385 kroner. Dette er en økning sammenlignet med året før da han står oppført med en totalinntekt på 1.869.490 kroner.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser