Gå til sidens hovedinnhold

- Du kan blogge om en dag i fjøset

Tooji og Stian Blipp synes det er for få mannlige bloggere, og tar saken i egne hender.

(SIDE2): Blant kjendisene som dukket opp på årets Vixen Blog Awards var programleder Stian Blipp og artisten Tooji.

Artisten Tooji, kjent for Melodi Grand Prix og MTV, forteller at han selv liker å lese blogger.

- Jeg leser blant annet bloggen Pia Hysj. Jeg synes hun kommer med mye fornuftig å si, ikke bare mote. Hun har litt mellom øra, og det er viktig. Hva med deg a` Blipp?, sier han og henvender seg til Idol-programlederen.

- Jeg skulle gjerne hengt meg på og vært like flink som Tooji her, men jeg leser ikke blogger. Ikke fordi jeg ikke liker blogger. Jeg liker jo bilder, men teksten er kjedelig, sier Blipp ganske spøkefult.

Stian Blipp var første gang i se på skjermen som deltager i Norske Talenter. Nå er beat boxeren, standupkomiker og danseren blitt en av Norges mest populære programledere etter å ha ledet seersuksessene «Norske Talenter» og «Idol» de siste månedene.

Store mannlige bloggere er det ikke akkurat en drøss av, og de to synes det er «fett» at gutta i år har fått sin egen katagori under prisutdelingen.

- Det er mye vanskeligere for guttebloggere, som akkurat nå er i begynnerfasen, og akkurat har begynt å vokse å spre seg. Jeg tror at vi trenger at de får «fighte» mot hverandre, og utvikle seg, slik at vi får flere mannlige bloggere, sier Tooji.

- Trenger ikke blogge om «dagens outfit»
Stian Blipp skjønner ikke helt hvorfor det ikke er flere kjente mannlige bloggere.

- Jeg synes absolutt det burde vært flere. Man kan jo blogge om alt: man kan blogge om alt fra kyr til.. alt mulig. Man trenger ikke blogge om «dagens outfit», eller cupcakes. du kan jo likså godt blogge om en dag i fjøset.

Og der og da bestemte de to seg for å starte Blipp og Tooji-bloggen.

- Og hva kommer til å skje på den bloggen?

- Det blir musikk, underholdning, dansing, cupcakes, gøye hunder, gøye katter, gøye marsvin, kule hatter, kule sløyfer - det blir bloggen som har alt med store bokstaver,sier de to.

- Da er dere de første til å få vite at vi skal starte blogg, sier Tooji. Og om det var spøk eller ikke gjenstår å se. Vi venter i spenning!

Skal blogge om «the good life»
Også artisten Stella Mwangi har nettopp startet sin egen blogg.

- Jeg leser ikke så mange blogger som jeg kanskje burde. Det er derfor jeg er her, fordi jeg skal begynne å blogge selv. Jeg havnet på førsteplass ac BBC1 sin extra topp 5 liste i Storbrittania, med låta Shut It Down, og nå føler jeg at jeg vil spre musikk og bilder. Jeg skal begynne å gi ut gratis musikk, og ta masse bilder av alle reisene jeg skal på, sier hun.

Bloggen går under navnet StellaMwangi.com, og der ønsker hun å oppdatere med litt av hvert,

- Det blir litt fashion og litt Afrika, og litt mer av «the good lige». Men det blir ikke sånn at jeg kommer til å skrive en dagbok hver dag, for jeg liker ikke å skrive sånn. Det er mer for å holde alle oppdatert, sier hun.

Se flere bilder fra Vixen Blog Awards her:

5449

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken