(SIDE2): I andre episode av realityserien «Top Model» fikk vi se de tretten gjenværende modellfinalistene posere toppløs i en boks på Karl Johan i Oslo.

LES MER: - Jeg har fine pupper da

Se alle jentenes bilder nederst i saken!

Det var en utfordrende fotoshoot, og mange syntes det var vanskelig å posere i den lille boksen. Som vanlig ble en av modelljentene sendt hjem på slutten av programmet.

Tårer
Sammen med Thea Sofie sto Darja Barannik (20) igjen som en av de to som gjorde det dårligst i den siste fotoshooten.

Da det ble klart at Darja var den som måtte forlate «Top Model» denne gangen, brøt søstrene - og «Top Model»-rivalene, ut i gråt.

- Nå må du jobbe litt ekstra for meg, sa Darja til Katarina før hun reiste hjem.

Darja meldte seg på konkurransen sammen med søsteren, Katarina Barannik. De vakre søstrene er gode venner. Det er kun ett og et halvt år som skiller dem, og de har derfor mye til felles.

- Trodde hun skulle vinne
Katarina forteller til Side2 at hun fikk sjokk da søsteren røk ut.

- Jeg trodde hun kom til å komme kjempe langt! Jeg så på mange av de andre jentene som ble igjen, og tenkte at de åpenbart ikke kom til å vinne. Så jeg skjønte det bare ikke. Det samme tenkte jeg når Bambie gikk ut. De er to jenter som kunne kommet mye lengre, og jeg kjente at det irriterte meg at de røk ut, sier hun

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Jeg følte at Darja hadde mange andre bedre bilder, men at de valgte ut det dårlige. For å skape drama, liksom. Hun er så vakker, og tar så gode bilder, så jeg regnet jo med at Darja kom til å stå i finalen. Jeg skjønte ikke hva det var de så etter i oss jentene, og jeg ble veldig forvirret. Jeg følte at hvem som helst kunne ryke, sier Katarina til Side2.

LES OGSÅ:- Hun er ekstremt vakker

Det var Katarina som først fikk gladnyheten om at hun var blant de femten finalistene, og gleden var stor da også storesøsteren fikk telefon fra produksjonsselskapet. Likevel var Darja usikker på om programmet var det riktige for henne.

- Jeg fikk veldig vondt av henne. Fordi hun var så skeptisk i utgangspunktet. Hun hadde aldri meldt seg på hvis hun ikke hadde blitt overtalt. Vi var egentlig veldig skeptiske begge to. Det å være med på TV og reality... Man lurer jo på hvordan man blir fremsilt. Derfor fikk jeg veldig vondt over at hun ble stemt ut på den måten, sier Katarina.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

- Da hun gikk ut sa hun til meg at hun var sjokkert, for hun trodde ikke at det var hennes tur da. Men hun synes også at det ble mye feil fokus, det ble for mye TV, liksom. Det er jo et realityprogram. Selv om man håper på å skape en karriere etter det, sier hun.

Modell i New York
Og nettopp det har Darja gjort. Hun har siden innspillingene flyttet til New York for å studere fashion og marketing. Der ble hun oppdaget på gaten.

- Darja skal blant annet gå catwalk på NY Fashion Week. Hun har faktisk flere agenter nå, og det er mange som forsøker å ta kontakt med henne. Hun har blitt kjent med masse nye mennesker, og forrige uke var hun i bursdagen til Paris Hilton. Det finnes så mye mer der ute, enn det som skjer i lille Norge, forteller Katarina til Side2.

Siden Darja for tiden er opptatt med motestudier i New York var det vanskelig for Side2 å komme i kontakt med henne.

Nye vennskap
Selv om søstrene er nært knyttet, så førte Darjas avskjed til at Katarina åpnet seg for nye vennskap.

- Da Darja dro, så var det litt rart. Ting tok litt tid for meg etter det, fordi jeg faktisk var sur. Men samtidig førte det til at jeg ble mer sosial. Jeg var veldig heldig som ble super god venn med Claudia, så på en måte var det positivt for meg at Darja røk ut også. Jeg ble liksom ikke «alene» etter at hun dro, sier Katarina.

4100