(SIDE2): Elise Haugen (21) gikk glipp av moteby nummer én - Paris. Haugesundsjenta tok ikke et godt nok bilde sammen med Turboneger-frontmannen Hank von Helvete og ble sendt hjem.

Hank von Helvete var modell og sto i flammehavet med modellene i kveldens episode av «Top Model» - det ble en brennhet affære for flere.

Se bilder fra fotoshooten nederst i saken!

Syk
- Når jeg ikke fikk gitt hundre prosent fordi jeg var syk, så er det utrolig surt å måtte reise hjem nå når de reiser til Paris, sier Elise etter utstemningen. Hun hadde slitt med magetrøbbel, og var ikke i form da fotoshooten startet. Elise, som har vært med i Frøken Norge tidligere, synes det verste var å høre at hun var anonym blant «Top model»-jentene.

- Det er kjipt å høre at man er anonym på fotoshooten, sier hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tok regi
Hank, eller Hans Erik Dyvik Husby (35), tok selv regien på fotoshooten og bestemte i stor grad hvordan han ville at bildene skulle se ut.

- Velkommen til helvete, sier fotograf Bjørn Opsahl til jentene foran en brannstasjon der ild og Hank blir viktige elementer.

Iført frynsete cowboyantrekk med USAs flagg som design og bar mage fortalte Hank jentene hvordan han ville ha dem - og ga dem tips til hvordan de skulle stå, hvor de skulle se og så videre. Han ville ha heite bilder i flammehavet. Nærkontakt med modellene kun i undertøyet var oppskriften.

- Dette blir en litt annerledes fotoshoot enn tidligere fordi Hank er en annerledes fyr, så det blir nok mer skuespill enn fashion i dag, sier programleder Vendela Kirsebom.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Skryt
Turboneger-vokalisten var med på å velge hvilken av jentene som skulle sendes hjem og ga samtlige sine innspill og synspunkter på modellinnsatsen. Christina skilte seg klart ut denne gangen og fikk mest skryt og det beste bildet.

I neste episode er de seks resterende modellspirene i Paris.

«Top Model» ser du mandager klokken 20.30 på TV3.

1048

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!