(SIDE2): I den fjerde episoden av norske «Top Model», som sendes på mandag, er det duket for en catwalkutfordring.

Supermodell og programleder Siri Tollerød stiller opp, og forsøker å lære modellspirene hvordan dette skal gjøres.

Med i dette programmet er også en annen skandinavisk supermodell, nemlig den svenske «Victoria`s Secret»-modellen Caroline Winberg.

Utfordringen for deltakerne blir å gå en flørtende catwalk på høye hæler. Noen av modellene gleder seg, og andre gruer seg. Winberg forklarer at det er viktig å vise personlighet mens man går.

- Hvis dere vil bli «Victoria`s Secret»-modeller så handler alt om personligheten. Le, og flørt med kamera og publikum. Vis at det er du som eier scenen, og at det er du som er stjerna, sier Winberg.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Tror jeg har en fordel
Ayla Svenke (18), som i forrige episoden fikk et illebefinnende og måtte bæres bort fra fotoshooten, er relativt selvsikker like før hun skal i ilden.

- Jeg har aldri prøvd noen «Victoria`s Secret»-gange før, så der er jeg på helt lik linje med de andre. Men jeg har en fordel fordi jeg kan gå med høye hæler. Og så har jeg øvd inn noen «moves» som jeg håper funker, sier hun.

Men både høye hæler og lekne piruetter viser seg å være vanskeligere å håndtere enn først antatt, og Ayla ender opp med å dundre i bakken like foran dommerne, som kommer løpende til.

Det viser seg at 18-åringen har skadet kneet, og blir båret bort nok en gang.

- Når jeg skulle gå ned catwalken så skjedde det et eller annet med kneet. Det bristet liksom, sier Ayla, og påpeker senere at hun synes det er kjipt å være den som har dummet seg ut to ganger på rad.

- Jeg tenker at jeg har brukt opp all uflaksen min. Nå er det noen andres tur, sier hun.

Se klippet her:

HTML EMBED

Ayla kommer fra Kongsberg, og har gått dramalinjen på videregående skole. Hun driver med sang og skuespill både på skolen og på fritiden, og holder ellers på med blogging og tar modelloppdrag.

Svenke har blant annet vært med i en Erik og Kriss-musikkvideo, hatt hovedrollen i en teateroppsetning og en birolle i filmen Pornopung.

Bloggen til Ayla finner du her.

- Dramaqueen
Det var ikke bare fallet som skapte drama - de andre jentene var ikke særlig imponerte over at Ayla nok en gang falt sammen.

- Man kan ikke jobbe som modell om man skal falle sammen hele tiden. Det funker ikke sånn i bransjen sier en.

- Jeg synes hun er en dramaqueen, det ble litt overdrevent, sier en annen.

Altså, ikke noe sympati å hente der.

Hvordan dette gikk kan du se på «Top Model» kl. 21.30 på TV3, mandag.