(SIDE2): Konkurransen tilspisser seg i «Top Model», og det gjelder nå å gi alt for de gjenværende modellspirene.

I mandagens episode får jentene lære skuespillerteknikker av selveste Mia Gundersen.

- Må være egosentrisk
Sangerinnen og skuespilleren er gift med «Top Model»-fotograf Marcel Lelienhof og sammen med han sitter hun også i denne episodens jury og er dermed med på å bestemme hvem av jentene som blir sendt hjem denne gang.

- Må være ganske egosentrisk for man må hele tiden studere hva dine indre følelser er, forklarer hun foran de spente modellspirene.

- Jeg ble litt paff
De fleste av jentene har derimot lite å fyrte, for mange greier å mer eller mindre imponere den rutinerte 49-åringen med sitt skuespillertalent.

Jentene får nemlig i oppgave å dramatisere en følelse foran Gundersen er det flere som lar følelsene komme til uttrykk, og Alexandra Sanneh Stølen Er en av de som utpeker seg.

Hun går nærmest på et verbalt angrep mot Gundersen, men det er en del av oppgaven.

- Jeg levde meg veldig inn i rollen. Vi hadde vært innesperret ganske lenge med kameraene hele tiden rundt oss, og det var derfor godt å få ut litt aggresjon og sinne, sier Alexandra til Side2.

- Jeg ble nesten litt redd for at jeg klikket så mye og bel sint. Jeg ble litt paff rett og slett og visste ikke at jeg kunne blir så sint. Men det var deilig å få friheten til å få ut alle følelsene og det var veldig godt etterpå, fortsetter hun.

Alexandra synes det var gøy å prøve seg med skuespill, og hadde litt erfaring fra før.

- Mia var hyggelig veldig dyktig. Hun er flink med det hun driver med og det var gøy å spille mot henne, forteller Alexandra.

SE ALEXANDRA OG GUNDERSEN HER:(Artikkelen fortsetter under videoen):

HTML EMBED

- Ikke bruke min tid
Etter treningen skal jentene vise hva de har lært.

Foran Gundersen, coach storm Pedersen og et kamera skal de dramatisere en spesifikk historie og mens noen av jenten greier seg bra, blir Gundersen irritert på innsatsen minst en av modelljentene viser.

-Det som jeg ser nå ble jeg irritert over, sier Gundersen til Storm som på sin side ikke kan holde latteren tilbake etter å ha sett modellen i aksjon.

Den det gjelder får også beskjed om hvordan det ligger an.

- Jeg får kanskje følelsen at du ikke tar dette på alvor. Jeg vil ikke at du ikke skal bruke min tid. Jeg er her fordi jeg tar deg på alvor, ikke sant, sier Gundersen strengt.

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl. 20:30.