(SIDE2): I neste episode av «Top Model» møter jentene nye utfordringer når de må posere toppløs i en boks, midt på Karl Johan i Oslo.

Se hvordan resultatet for en av jentene ble nederst i artikkelen.

Nervøs
De 13 gjenværende modellspirene må ikke bare imponere dommerne, men denne gangen var det også et reelt oppdrag for La Mote.

- Det viktigste er å vise flotte bein. Det er bein, bein og bein som gjelder. Vær happy og energisk, og vis sterke positurer og utstråling, sier Christina Placht, produktsjef i La Mote.

Flere av jentene var naturligvis nervøse for å vise seg toppløs - spesielt i en travel handlegate.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Jeg gruer meg, sier Eirin til Storm.

- Men, jeg har fine pupper da, legger hun til.

- Jeg gleder meg til å se dem, sier Storm Pedersen lattermildt.

Eirin sier også at det er veldig mye snakk om kropp i programmet, og at det er et tema hun synes er ubehagelig å snakke om i fellesskapet.

- Jeg er den største jenta her inne. Jeg er den med størst former. Samtidig er jeg den sunneste jenta her, jeg trener utrolig mye. Jeg føler meg bra innvendig, og jeg føler meg frisk. Jeg synes det er viktig at det kommer frem, sier hun.

Gøy!
Andre derimot, synes ikke fotoshooten var ille i det hele tatt. Maiken tok det hele med godt humør.

- Jeg syns det var en morsom fotshoot, spesielt siden det var så mange som stod rundt. Men det ble veldig rart å ligge i en boks på Karl Johan, mens Marcel hang over i en lift. Men for all del, jeg synes det var gøy å sprade rundt på Karl Johan i strømpebukser, jeg. Det eneste som var vanskelig var at vi måtte ligge i den lille boksen, og se bra ut samtidig, sier Maiken Wahlstrøm Nilssen til Side2.

- De hadde jo satt opp bånd rundt boksen, for at folk skulle komme for nærme. Men folk lente seg over for å se, og noen hang nesten over boksen. Når sånt skjer, er det jo klart folk stopper. Det hadde jeg gjort selv, sier hun.

LES OGSÅ:- Dådyrøyne og nydelig ansikt

Trang boks
Jentene har kun på seg fargerike strømpebukser, ellers er de nakne - og kroppsmalt.

Mens fotografen Marcel Lelienhof og programleder Mona Grundt ligger i en lift og ser ned på jentene i boksen, er det flere som strever med å finne riktige poseringer i den trange boksen.

- Jeg hadde hatt en infeksjon på øyet i et par dager, og det var et veldig sterkt lys og veldig mye sol. Jeg myste og blunka veldig mye, så jeg var ikke helt sikker på om ansiktet mitt kom til å se anspent ut elller ikke, sier Maiken til Side2.

Darja Barannik beskrev at hun følte seg som en «fisk i en båt»

Hvordan resultatet ble kan du se i kveld.

«Top Model» sendes på TV 3, mandager kl. 20:30.