(SIDE2:) Christina Slette Johnsen ble rasende på medkonkurrenten Marita Skeivik Frost da det viste seg at sistnevnte hadde gjemt bort ukas top-mail.

- Du burde skjemmes, raste Christina og la til at det jo ikke var nødvendig å gå over lik, selv om det var en konkurranse.

Les mer:Man går jo ikke over lik

Ikke med til New York
Dermed fikk Marita sjansen til forberede seg til dagens fotoshoot, som var en brillekampanje for Synsam.

- Jeg har aldri hatt på meg briller i mitt liv, jeg kunne jo øvd i flere timer. Hun fikk en stor fordel, sa Christina i programmet.

Og ganske riktig gikk Marita videre, mens Christina måtte takke for seg, til tross for at de begge fikk skryt for bildene sine.

Selv synes hun ikke at det var så ille å ryke ut på den måten.

- Det er klart det var kjipt å ikke få bli med til New York, men det hadde nesten vært verre å ryke ut der borte, sier hun til Side2.

- Hvis jeg nå ikke vant uansett, var det likegreit å ryke ut nå.

- Jeg var fantastisk barnslig
Christina angrer ikke på noe, annet enn at hun ble så sint på Marita.

- Jeg er ganske flau, jeg synes jeg var fantastisk barnslig og hele greia var idiotisk. Jeg er ikke sånn til vanlig, det ble bare sånn i kampens hete, innrømmer hun.

Se jentene krangle her

HTML EMBED
video_embed(11620);

- Mye er regissert
- Innspillingen er så lenge siden nå at det er veldig rart å se det på TV. Det er som et svakt minne, og jeg ser meg selv si og gjøre ting som jeg aldri ville gjort ellers.

- Det folk ofte glemmer er at det er et TV-program og at mye er regissert eller klippet.

Selv har hun bare fått positive tilbakemeldinger på sin deltakelse i «Top Model».

- Det har vært kjempekoselig. Fremmede folk mellom 9 og 80 år har tatt kontakt og sagt bare hyggelige ting, ler hun.

Har fortsatt kontakt
Selv vet hun ikke helt hvorfor hun røyk ut og mener at bildet hun tok var ganske fint.

- De andre jentene stod å spionerte på meg og kniste mens jeg ble fotografert, noe de sikkert gjorde for å psyke meg ut. Men jeg likte bildet jeg. Det var det eneste som skilte seg ut.

Christina kan ellers fortelle om god stemning under Top Model-filmingen og holder fortsatt kontakten med de andre jentene.

- Vi er jo jenter , og du vet hvordan jenter er. Det er ikke så merkelig at det blir noen utblåsninger når vi bor så tett sammen i fem uker.

- Jeg har kontakt med fleste, men er ikke bestevenninne med noen av dem. Mange av oss skal faktisk møtes på torsdag på en jobb for Max Factor.

Kom ikke overens med Vendela
Verre var det med Vendela i begynnelsen av programmet.

- Vi kom nok ikke så godt overens til å begynne med. Flere av oss har jo tatt bilder og sånt før og er vant til skryt eller konstruktiv kritikk. Fra Vendela fikk vi bare kjeft og hun sukket og bar seg.

- Etter hvert gikk det mye bedre, jeg tror noen i produksjonen snakket med henne. Nå synes jeg hun er en kjempebra dame.

Christina fikk derimot et nært forhold til Jan Thomas under innspillingen.

- Jan Thomas er god som gull. Alle burde fått Jan Thomas på sprayboks, ler hun.

Se bildene fra fotoshooten under

1149

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!