(SIDE2): Bergenseren William Hut er først og fremst en knakende god låtskriver og vokalist. Men han er også selverklært platesamler på privaten, og kastet seg ivrig over Side2s utfordring om å liste opp sine favorittskiver akkurat nå. Likevel ble det en smertefull prosess, hvor flere av hans høyst elskede plater måtte vrakes.

Hver uke ber vi kjente og kjære personligheter lage en helt egen Topp 5-liste relatert til musikk, eksklusivt for Side2. Tematikken er valgfri, det eneste premisset er at lista skal omhandle takt og tone i en eller annen form.

Les videre for å finne ut hvilke fem skiver som er på heavy rotation hos William Hut om dagen.

1. Glasvegas - «Glasvegas» («Geraldine»)

HTML EMBED

2. John Prine - «Sweet Revenge» («Blue Umbrella»)

HTML EMBED

3. The Alarm - «Declaration» («Marching On»)

HTML EMBED

4. The Killers - «Day & Age» («Human»)

HTML EMBED

5. Katzenjammer - «Le Pop» («A Bar In Amsterdam»)

HTML EMBED

William sier: - Glasvegas-plata er helt fantastisk og jeg greier ikke slutte å høre på den. John Prine er en litt mer obskur artist som jeg hører veldig mye på for tiden, så han må med. Det walisiske 80-tallsbandet The Alarm er selvskrevne, siden det er mye av grunnen til at jeg begynte med musikk i det hele tatt. Jeg kan ikke noe for det, men jeg digger den siste skiva til The Killers. Om jeg skal ta med et norsk band, må det bli Katzenjammer. Jeg har sett de live, og ble voldsomt imponert.