Gå til sidens hovedinnhold

Toppblogger: - Jeg får 300.000 i baksmell

- Jeg har ikke andre enn meg selv å takke, sier Therese Charlotte Margrethe Nielsen.

Gjennom sin blogg, har Therese Charlotte Margrethe Nielsen - bedre kjent som TCMN - fortalt omverden at hun kommer til å få en solid skattesmell.

Skatteetaten har undersøkt Nielsens økonomiske situasjon i over et halvt år, ifølge bloggeren.

- Grunnen til dette er at de bestemte seg for å utføre et bokettersyn på bloggen min for 2011 og 2012. Når jeg fikk brevet i januar om at de skulle gjennomføre dette, husker jeg at jeg la meg ned på badgulvet og begynte å gråte, skriver Nielsen i sitt siste blogginnlegg.

- Det er blant annet derfor at jeg står oppført med en lav inntekt i skatteregisteret, fordi de har ikke registrert alt jeg har fått som jeg ikke har skattet på, legger hun til.

Nielsen forteller at dette ikke var med vilje, men at hun ikke hadde satt seg inn i systemet, og var «ung og uvitende».

Etter at skatteetaten kom inn i bildet, har Nielsens far tatt seg av situasjonen og ting skal nå være på stell. Rotet kommer imidlertid til å koste bloggeren mye penger.

- Jeg får en stor baksmell. Det er snakk om 200.000-300 000 kroner, skriver Nielsen, som også opplyser at hun må betale straffeskatt.

- Summen på det jeg er skyldig blir 45% høyere (...) Jeg må sette av mye av inntekten min fremover til nedbetaling av skatten, det å ikke skatte av en halv million kroner er idioti. Jeg har ikke noen andre enn meg selv å takke, skriver Nielsen.

I blogginnlegget advarer hun andre bloggere mot å havne i samme situasjon.

Les hele blogginnlegget her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken