(Spillmagasinet): Det kommer mange spill i løpet av et år, men det er neppe en overdrivelse om vi sier at 70 prosent av de mest spennende utgivelsene kommer de to siste månedene før jul.

Vi har tatt en titt på spillene som kommer i november, og her er det svært mye å glede seg til. Listen nedenfor er ikke prioritert, og det er tilfeldig hvilke cover vi har valgt dersom spillet slippes på flere formater.

Mirrors-Edge-200
Mirrors-Edge-200

«Mirror's Edge»slippes den 14. november til PC, PS3 og Xbox 360 og er nyskapningen til DICE, mest kjente for «Battlefield»-serien. I «Mirror's Edge» skal du imidlertid skyte så lite som mulig. Les anmeldelsen.

Gears-of-War-2-200
Gears-of-War-2-200

«Gears of War 2» slippes den 7. november og er antagelig det mest etterlengtede skytespillet til Xbox 360 denne høsten. Og det er grunn til å glede seg ... Les anmeldelsen.

Lich-King-200
Lich-King-200

Utvidelsen «World of WarCraft: Wrath of the Lich King»slippes den 13. november til PC. For de elleve millioner menneskene som spiller rollespillet, er nok dette et av årets store høydepunkt. Les anmeldelsen.

Call-of-Duty-World-at-War-200
Call-of-Duty-World-at-War-200

«Call of Duty: World at War»slippes den 14. november til de fleste tilgjengelige formater. Nok en gang er vi tilbake i den andre verdenskrig og det er de kritikerroste utviklerne i Treyarch som står bak spillet. Les anmeldelsen.

Shaun-White-Snowboarding-200
Shaun-White-Snowboarding-200

«Shaun White Snowboarding» slippes den 13. november til de fleste tilgjengelige formater. Vi har testet Wii-versjonen av spillet og det virker svært lovende. Gleder oss til å teste fullversjonen.

Motorstorm-Pacific-Rift-200
Motorstorm-Pacific-Rift-200

«Motorstorm: Pacific Rift» slippes den 5. november og er et av spillene vi virkelig ser frem til å komme til bunns i. Da vi testet spillet i Liverpool hadde vi mange godord å si om tittelen, la oss håpe de fremdeles holder stikk. Les anmeldelsen.

Tomb-Raider-Underworld-200
Tomb-Raider-Underworld-200

«Tomb Raider: Underworld» slippes den 28. november til de fleste tilgjengelige formater. Vi krysser fingrene for at spillet blir like bra som «Legend». Les anmeldelsen.

NFS-Undercover-200
NFS-Undercover-200

«Need for Speed Undercover» slippes den 20. november til de fleste tilgjengelige formater. Dessverre er det en gedigen skuffelse. Les anmeldelsen.

Lef-4-Dead-200
Lef-4-Dead-200

Grøsserspillet «Left 4 Dead» slippes 20. november til PC og Xbox 360. Dette er Valve, skaperne av «Half-Life»-spillene, sin nye kreasjon og vi gleder oss stort til å slå klørne i det.

Football-Manager-2009
Football-Manager-2009

«Football Manager 2009» slippes til PC den 14. november. Noen gleder seg veldig til dette spillet. Andre overhodet ikke ... Les anmeldelsen.

Guitar-Hero-World-Tour-200
Guitar-Hero-World-Tour-200

«Guitar Hero: World Tour» slippes den 21. november til PS3, Xbox 360, Wii og PS2 - denne gangen med vokal og trommer også. Herlig! Les anmeldelsen.

Skate-it-200
Skate-it-200

«Skate It» slippes den 21. november til Wii og Nintendo DS. Vi i Spillmagasinet har testet spillet en rekke ganger, og det blir bare bedre og bedre.

LittleBigPlanet-200
LittleBigPlanet-200

«LittleBigPlanet»slippes den 7. november til PS3. Vi har allerede anmeldt nyskapningen fra Sony og klinte til med et soleklart terningkast 6. Les anmeldelsen.

Resistance-2-200
Resistance-2-200

«Resistance 2» slippes den 28. november til PS3. Selv om det første spillet ikke møtte våre forventninger, håper vi at utviklerne har giret opp til oppfølgeren. En gigantisk multiplayer kan også gjøre susen.

Les flere spillsaker på www.spillmagasinet.no.

Spill-konkurranse: Vinn Kaptein Sabeltann-billetter