(SIDE2:) Designsamarbeidet mellom Kate Moss og Topshop er over.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Uenigheter
Den store engelske kleskjeden og Kate Moss har laget 14 kolleksjoner sammen, hvorav den siste er på vei ut på markedet i disse dager. Men ifølge britisk media skal det ha oppstått irritasjon mellom Moss og sjefen for kleskjeden.

Moss annonserte i helgen at hun ikke lenger kommer til å være tilknyttet kjeden. Ifølge The Daily Mail er det Topshop-sjefens 19 år gamle datter som skal inn med ny design.

Topshop-sjef, Sir Philip Green, har nemlig gitt sin datter Chloe adgang til å jobbe i kjeden. Chloe Green skal ha vært med å velge kolleksjoner for Topshop siden hun var 10 år gammel og regnes nå som den nye store stjernen innen kleskjeden.

Forventninger til datteren
Sir Philip Green sier det overhodet ikke er ondt blod mellom ham og Kate Moss, men at sistnevnte har så mange jobber at det er blitt vanskeligere og vanskeligere å få tid til kolleksjonene. Ifølge folk som jobber i Topshop har heller ikke de siste kolleksjonene solgt så bra.

- Kate har designet 14 kolleksjoner for oss. Det har vært fantastisk for oss og fantastisk for henne. Men jobben tar mer og mer tid og hun kan ikke vie sin fulle og hele tid til oss, sier Green i en uttalelse.

Nå gjenstår det å se om 19 år gamle Chloe kommer med en ny kolleksjon. For tiden er det hennes jobb å lære fars jobb slik at hun en dag kan overta Topshop.