Gå til sidens hovedinnhold

- De beste ryker først

Torhild Reinholtz ble den første som røk ut av årets «Robinson».

(SIDE2:) Torhild Reinholtz opplevde å komme på kant med lagkameratene allerede under den første utfordringen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Da hele laget var fanget i et bur i havet, bestemte de seg for å ha en avstemning om hvem som skulle trekke i det hvite flagget, og dermed redde gruppemedlemmene, men selv måtte takke for seg.

- Jeg tror det var mye det at mitt navn var det første som ble ropt opp, og da var det enkelt for de andre å bare henge seg på, sier hun.

- Vi hadde jo ikke akkurat hatt så mye tid til å bli kjent med hverandre på det tidspunktet.

Ville ikke gi seg
Selv om gruppa bestemte at det var Torhild som skulle trekke i det hvite flagget, var det ingenting i reglene som tilsa at hun måtte gjøre som de sa. Dermed tok hun tiden til hjelp, og prøvde heller å psyke ut lagkamerat Kathrine, som til slutt ga etter for frykten og trakk i flagget.

- Jeg var jo ikke redd der inne i buret, så da bestemte jeg meg for å psyke ut Kathrine i stedet som virkelig slet. Man må kjenne på sine grenser, og mine var i hvert fall ikke nådd enda, forteller hun.

Nå viste det seg i løpet av episoden at Kathrine ikke måtte dra hjem allikevel. Hun ble i stedet en av fire medlemmer på «Lag X», som har fått i oppdrag av Christer Falck å spre uhygge og frykt bland de andre deltakerne.

En trussel
Torhild derimot måtte allikevel takke for seg i kveldens episode, etter at hun tapte øyrådet mot François som heller ikke hadde gjort seg så alt for populær.

- Jeg tror det har noe med at jeg var en av de eldste, den som fremstår som litt roligere og litt mer voksen. Jeg tror de andre fort så meg som en trussel.

- Det var såpass mange friker med i år. De beste ryker nok først. De som er mest normale og stødige, ler hun.

Strålende fornøyd
Selv hadde hun bare som mål og komme seg igjennom auditionen, og er strålende fornøyd for at hun ble plukket ut som en av årets deltakere.

- Det har vært et eventyr! Det å bli plukket ut som en av 8000 søkere er noe jeg er veldig stolt over.

Se Robinsonekspedisjonen på TV3, søndager klokken 20.00

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken