Gå til sidens hovedinnhold

Tørkepapir - Nå med tilsatt sukker!

- Dette hørtes mildt sagt spesielt ut, sier Bjørn V. Kløvstad, informasjonsdirektør i Coop.

(SIDE2): En observant leser kom over dette tilbudet på Coop Mega. Nemmelig tørkerull med tilsatt sukker! Leseren stilte naturligvis spørsmålstegn ved funksjonen til sukkeret, og forteller videre at betjeningen heller ikke hadde noe godt svar på dette, skriver FINNMARKDAGBLAD.NO

Bjørn V. Kløvstad, informasjonsdirektør i Coop, lo godt da Finnmark Dagblad ringte han og spurte om dette.

- Nå er ikke jeg noe ekspert på innholdene i de forskjellige produktene våre, men dette hørtes mildt sagt spesielt ut, men jeg skal undersøke saken, uttalte han.

Beklager til alle håpefulle
Etter en rask samtale med innkjøpssjefen i Coop ringte han tilbake, og kunne fortelle følgende:

- Vi får bare beklage til alle de håpefulle som trodde at vi hadde begynt å tilsette sukker. Jeg kan i alle fall bekrefte at det er ikke gjort i dette tilfellet, og vi kommer nok ikke til å begynne med det senere heller. Dette kommer nok rett og slett bare av at firmaet som produserer dette har glemt å bytte innstillinger fra det ene produktet, og til det andre. Når det gjøres slike ufarlige feil, kan det ofte ta litt tid før det blir oppdaget, og derfor kan man noen ganger komme over slike produkter i butikkhyllene.

Politisk ukorrekt
Avslutningsvis uttalte Kløvstad følgende:

- I disse tider hvor man skal redusere tilsetningen av sukker fett og andre stoffer, så blir det nok politisk ukorrekt av oss om vi skulle ha gjort det. Men forhåpentligvis er det vel heller ikke så mange som spiser tørkepapir.

LES FLERE SAKER FRA FINNMARKDAGBLAD.NO HER

Kommentarer til denne saken