Gå til sidens hovedinnhold

- Planen er å være naken i første program

«Torsdag Kveld fra Nydalen»-debutanten planlegger en storslått entré.

BERGEN/(Side2): Under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag formiddag ble det kjent at skuespiller Jan Gunnar Røise er ett av de nye tilskuddene i Torsdag Kveld fra Nydalen-gjengen.

- Det er veldig gøy. Foreløpig føles det bare som å være med i en ungdomsgjeng, men så skal vi jo på TV da og det blir nytt for meg.

- Alle må være naken
Røise er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har siden vært ansatt ved Nationaltheatret. Mange kjenner han kanskje igjen fra filmer som «Knerten», «En helt vanlig dag på jobben», «En ganske snill mann», «Hawaii Oslo», «Gymnaslærer Pedersen» eller Hollywood-filmen «The thing».

Til tross for sin seriøse bakgrunn skal hans debut, ifølge det litt mer etablerte Torsdag Kveld fra Nydalen-ensemblet, markeres med at han viser seg naken på TV - noe også 36-åringen selv er kjent med.

- Alle må være naken første uken har jeg skjønt, så ja planene er å være naken i første program. Det har pleid å være sånn for de nye, sier Røise.

Skuespilleren er imidlertid ikke alene om å være ny - relativt sett. Tidligere denne måneden ble det kjent at Henriette Steensrup gjør comeback i humorprogrammet, men hun trenger imidlertid ikke å strippe av seg klærne.

- Jeg slipper det for jeg har gått gjennom den fadderuken for lengst, sier den morsomme blondinen.

- Henger med
I likhet med både Sigrid Bonde Tusvik og John Brungot snakker Steensrup varmt om det ferskeste tilskuddet i gjengen.

- Det virker som om Jan Gunnar er raskere enn det en skulle tro en kar fra Eidsvoll kan være - så han henger med. Det jeg er mest redd for er at han er såpass morsom at vi andre kan bli blåst av banen, spøker hun og titter bort på sin kollega.

Også Bonde Tussvik er i det rosende hjørnet.

- Det fungerer veldig bra med Jan Gunnar. Han har jobbet her en uke allerede, men han har jo sine ting da som ikke han har vist enda, men som vi vet kommer opp i intense perioder

Brungot synes det er godt og endelig få en mann inn i gruppa. Fra før har den morsomme trønderen jobbet med blant annet Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson – men de var visst ikke menn nok for verken han eller hans kvinnelige kollega, Bonde Tussvik.

- Alle de andre rundt deg var homofile, spøker Bonde Tussvik.

- Og Norges mest sexy mann var ikke mann å regne egentlig. Jeg mener, hvis du er Norges mest sexy mann så går det til hodet på deg, fortsetter hun og refererer til Williamsson som i 2011 hanket inn en mest sexy-tittel.

- Tøys og tull i ungdommen
Røise lytter til sine nye kolleger med et smil om munnen.

- Jeg er jo skuespiller og jeg tenker jeg skal krysse av mest mulig før jeg går av med pensjon, derfor gjør jeg dette, sier han.

Han har imidlertid ikke gitt seg som skuespiller.

- Jeg har tenkt til å bli en gammel skuespiller, men jeg vil gjøre masse tøys og tull i ungdommen. Akkurat som Toralv Maurstad.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken