Gå til sidens hovedinnhold

Ga opp Playboy-drømmen

Savnet etter datteren ble for stort for Fpu-eren og puppemodellen Tove Lill Løite fra Vennesla.

(SIDE2): - Jeg reiste hjem fordi jeg savnet datteren min, Madeleine. Sjefen min skjønte at jeg savnet henne, men ville gjerne ha meg tilbake igjen, sier Tove Lill Løite til fvn.no.

Løite ble som eneste norske dame plukket ut til å bo i Hollywood i tre måneder, og sammen med fem svenske jenter skulle hun ta opp kampen med «Playboy Mansion» i den nye serien «Swedish Mansion».

I villaen, som åpnet dørene 1. mars, filmes modellene døgnet rundt, mens de fester med kjendiser og lever modellivet. Den 600 kvatratmeter store villaen består blant annet av seks soverom, syv bad og et enormt svømmebasseng.

Les mer:Frp-politiker blir Playboy-stjerne

Politikeren reiste til Los Angeles i slutten av februar, men dro hjem på grunn av hjemlengsel allerede etter en måned. Løite holdt kontakten med datteren på fire og snakket med henne på telefon hver dag, men det var ikke nok.

- Jeg visste allerede første måneden at jeg kom til å reise hjem tidligere. Det var helt fantastisk å komme hjem, og var veldig godt å se Madeleine igjen, sier 23-åringen.

Tove-Lill Løite har blant annet posert som Ukens Babe i OnlineMagasinet, og har i vinter også posert for Vi Menn og FHM.

Ikke alle var like glade for at politikeren kaster klærne.

Les mer:- Puppene kan komme i veien

Løite ville også bli vår neste Frøken Norge.

Les mer:Naken politiker vil bli Miss Norway

I orginalserien, «The Girls of the Playboy Mansion», følger seerne Hefners tre kjærester, Holly Madison, Bridget Marquardt, og Kendra Wilkinson.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot