(SIDE2:) Det som skjer i Las Vegas, forblir i Las Vegas. Gammelt uttrykk, ny film. Cameron Diaz og Ashton Kutcher er de to menneskene i verden som har behov for å komme seg bort fra både dårlige kjærlighetsforhold, dårlige jobbutsikter og dårlige fedre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Etter en særdeles fuktig natt finner de imidlertid ut at de har knyttet adskillig tettere og mer lovlige bånd enn de hadde planlagt. Og da begynner krigen.

SE VIDEO AV WHAT HAPPENS IN VEGAS

235701

Litt større problemer har menneskene i London i «Doomsday». I 2008 oppdages et virus som dreper hundretusener i Skottland. Resultatet er at engelskmennene bygger en stor mur for å hindre de syke menneskene å komme unna. Det fungerer helt til 2033. Da kommer viruset tilbake - og er egentlig menneskene bak muren døde.

SE VIDEO AV DOOMSDAY

235698


Nicole Kidman skaper en helt annen type kaos i «Margot at the Wedding». Den ikke helt sammenhengende novelleforfatteren Margot reiser til sin søsters bryllup for å bistå med å gi henne en ektemann Margot ikke liker. Kunstneren Malcolm (Jack Black) er ikke Margots type, og hun starter et korstog for å forhindre foreningen. En film om familie og alt man er glad familien ikke er.

SE VIDEO AV MARGOT AT THE WEDDING

235700

For de minste er det hyggelige spøkerier på gang på kino denne helgen. Det gamle gode og lille spøkelset Laban ankommer i egen spillefilm.

Og for de som vil ha noe annet, kan vi den tyske filmen «Kirsebærblomster» være et valg.Trudi og mannen Rudi reiser til Østersjøen fordi han er dødelig syk. Så, plutselig dør hun og ikke han. Han finner ut at han egentlig ikke kjente sin kone og bestemmer seg for å reise til Japan for å oppdage hva som rørte hans kone.

SE VIDEO AV KIRSEBÆRBLOMSTER

235699

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!