Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Bollnäs. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En herlig V4-lunsj venter fra Bollnäs denne tirsdagen, og det er en omgang vi gleder oss til. Vi spiller uten bankere på Andelstorget, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 4 One For All – Vi liker strekhester i løp som dette, og er inne på at vår ide kan dirigere dette hjem fra tidlig tet. Gikk et fantastisk bra løp etter en liten galopp på startsiden sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. I dag rykker man skoene bak for første gang, og det kan fort gi et ytterligere kick. MÅ MED PÅ ALT!

V4-2 : 10 Trollbackens Otur – Her er det svært jevnt, og flere av disse har varslet form på slutten. Det har også vår ide, men det har ikke spillerne fått med seg, for den blir nemlig svært lite påaktet her. Fikk en ganske tøff innledning fra baksporet sist, før den etter hvert trykket seg til tet. Fikk så rygg leder vel 1400m fra mål, men fikk siden aldri luker, og ble sittende bom fast som absolutt fulltanket. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Skreller?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 3 Lindy Pop – Gjør en svært spennende start i regi Øystein Tjomsland, og da skal man alltid være på vakt. Er dessuten meldt uten sko på alle fire for første gang i karrieren, og det tyder på at man er fornøyd med den i jobbene. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og vi setter den frekt først.

V4-4 : 11 Diamond Kronos – Fullførte bra etter pause sist, og var positiv direkte etter sitt treningsopphold. Er normalt forbedret med den blåseren i kroppen, her er det overkommelig i mot, og den dukker opp på foto om den leverer som den skal. Vi plukker totalt med oss fem hester på den store bongen.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»