Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Axevalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

Lerum tømte lukene i V4-lunsjen fra Gävle 2. mars - Kr.432 ble til Kr.11 617
Undertegnede serverte råsterke V4-tips i lunsjen til Gävle torsdag, og alt av V4-bonger/systemer suste inn på Andelstorget. V4-bongen til Kr.432 på Nettavisen satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 617,-. På Andelstorget ble det levert elleve bonger, og ett system. Systemet fikk den to ganger, og totalt spilte vi inn solide Kr.151 021,-. Omsetningen i lunsjen var Kr.10 300,-. To ordentlige godbiter ble servert i denne lunsjen, og infoen på disse godbitene var som følger:

V4-2 : 4 Hyndlas Krumelur – Gikk fantastisk bra etter en galopp nest sist, og da viste klokken 27,6 s 700m. Var rett og slett strålende god. Sist ble det tidlig tet, og siden lekte den hjem seieren med krefter igjen. Er i toppform, den har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på alt.

V4-3 : 2 Little Patrick – Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en forbedret utgave sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Nå rykker man skoene rundt, og det vil garantert løfte den ytterligere. Står spennende til på strek, motstanden er ikke den hardeste, og den er verdt oppmerksomhet nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Axevalla byr på en åpen og spennende V4-lunsj tirsdag. Vær OBS på at det er meldt store mengder med snø, og det er full vinter i Sverige. Slår dette varselet til så blir det nok veldig få som kjører skoløs i denne lunsjen. På Andelstorget spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 6 Tom Crowe – Innledningsløpet er svært jevnt, og det skiller lite. Vi garderer derfor dette løpet bredt. Ideen fullførte fint sist, og hentet mye nedover oppløpet. Er ikke så verst på sitt beste, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret fra sist så dukker den normalt opp helt der fremme. OBS!

V4-2 : 9 Ecate S.L. – Var PIGG i fjerde innvendig sist, og fullførte klart godkjent i kulissene når lukene kom. Møtte da MYE bedre hester enn hva den møter her. Går ned et par klasser når det gjelder motstand nå, og med ytterligere fremgang så burde den egentlig duge godt. Skal med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 2 Tenoutoften – Var veldig bra på sitt beste i fjor, og er en god hest når det dreier seg om et vanlig lunsjløp. Kommer dog ut etter pause, og vi vil gjerne se den i et løp etter oppholdet før vi går hardere til på den. Skal stå først på ranken, men vi avstår altså fra et bankerspill.

V4-4 : 14 Teton Miss Annie – Fullførte godkjent mot bedre hester enn dette sist, mens den kom til mål med krefter igjen etter sene luker nest sist. Ligger litt i skorpen, her er det ikke akkurat veldig hardt i mot, og den kan skrelle om det skulle klaffe litt underveis. Settes frekt først i en åpen finale.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»