Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V4-omgang fra Bergsåker. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

Lerum tømte lukene i V4-lunsjen fra Gävle 2. mars - Kr.432 ble til Kr.11 617
Undertegnede serverte råsterke V4-tips i lunsjen til Gävle torsdag, og alt av V4-bonger/systemer suste inn på Andelstorget. V4-bongen til Kr.432 på Nettavisen satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 617,-. På Andelstorget ble det levert elleve bonger, og ett system. Systemet fikk den to ganger, og totalt spilte vi inn solide Kr.151 021,-. Omsetningen i lunsjen var Kr.10 300,-. To ordentlige godbiter ble servert i denne lunsjen, og infoen på disse godbitene var som følger:

V4-2 : 4 Hyndlas Krumelur – Gikk fantastisk bra etter en galopp nest sist, og da viste klokken 27,6 s 700m. Var rett og slett strålende god. Sist ble det tidlig tet, og siden lekte den hjem seieren med krefter igjen. Er i toppform, den har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på alt.

V4-3 : 2 Little Patrick – Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en forbedret utgave sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Nå rykker man skoene rundt, og det vil garantert løfte den ytterligere. Står spennende til på strek, motstanden er ikke den hardeste, og den er verdt oppmerksomhet nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker byr på en spennende V4-lunsj torsdag. Tre av løpene er veldig åpne/jevne, og det er en omgang med potensial. På Andelstorget spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 10 Järvsö Neo – Var god til seier etter pause nest sist, mens den kun var OK sist. Har nå fått to løp i kroppen etter oppholdet, og normalt skal det ha gjort godt. Møter helt riktig motstand i dette jevne innledningsløpet, og vi setter den knepent først.

I V65-lunsjen fra Östersund fredag er det DOBBEL V65-JACKPOT, og det ligger enorme 1 983 161 ekstra i sekserpotten. Våre bonger/systemer er lagt ut på Andelstorget, og de finner du ved å klikke på denne lenken.

V4-2 : 1 Adele Gel – Har løftet seg på slutten, og den er bedre enn raden. Den var på vei å gjøre et solid løp fra dødens nest sist, men feilet da ca 250m fra mål. Sist spurtet den fint, kom med krefter til mål, og på klokken stod det 15,5 s 800m. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den må passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 3 Aras Beluga Wine – Gikk fine løp før den fikk seg en liten pause, og møtte da bedre hester enn hva den møter i dette lunsjløpet. Her er det nemlig med veldig få unntak billig i mot, og går alt riktig for seg så må den ha en stor sjanse i omgivelser som dette. SPILLES!

V4-4 : 9 Ellis Pride – Meget fin finale, og her er det jevnt blant flere. Ideen hadde et sterkt fjorår, og pleier «ALLTID» å levere etter treningspauser. Står omtrent på kronen riktig inne i dette løpet, og man har nok ventet litt på denne oppgaven. Slår til som en godbit?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»