Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Östersund. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Weekenden sparkes i gang fra Östersund, og her er det altså DOBBEL V65-JACKPOT I V65-SPILLET. Det ligger enorme 1 983 1616 ekstra i sekserpotten, og vi har derfor lagt ut noen rene V6-bonger på Andelstorget i tillegg til våre vanlige V64-bonger. I denne DOBLE JACKPOTOMGANGEN spiller vi bankerfritt på Andelstorget, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 Buska Blyg – Har gjort tre løp etter pause, og gikk en klart bra sluttrunde sist. Vi hadde 23,0 s 800m på den med krefter igjen da. Møtte 5 Alma Prins fra likestart nest sist, men var da ikke som best. Er altså 20m billigere ute kontra favoritten nå, og leverer Buska Blyg på sitt beste så er vi inne på at den kan ta opp kampen. PASSES!

V65-2 : 10 Give Me Five – Gjorde jobben sin etter en lengre pause nest sist, og den vant veldig lett på en stum bane da. Sist havnet den i dødens, gikk så ned i rygg leder tidlig i sluttrunden, for siden å spurte voldsomt etter for sene luker. Magnus Djuse som vi holder skyhøyt som kusk kjørte rett og slett et svakt løp, for den hadde nemlig vunnet enkelt fra dødens da. Tar revansje nå?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Kall – Kan være helt «klar» her om den skikker seg. Kommer tilbake etter en lengre treningspause, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Nest sist feilet den fra seg en andreplass, og hadde travet 28,8/1640mv uten galoppen. Var veldig ustabil i de få løpene den gjorde i fjor, men har kapasitet i overflod i et løp som dette, og feilfritt lar den seg neppe stoppe. SPILLES!

V65-4 : 2 Honesty – Kom ut i regi Oscar Berglund sist, og gikk et OK løp direkte. Ventes forbedret til denne oppgaven, og den har dessuten fordel av at alle skoene rykkes. Møter riktig motstand, og den må tas på alvor i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 12 Salte Fanden – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og spurtet riktig så bra nedover oppløpet. På klokken stod det faktisk 27 s 800m. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og på ren kapasitet duger den. Settes knepent først. Her er det dog gode hester i grunnlaget med, og vi plukker med oss litt hester i dette flotte kaldblodsløpet.

V65-6 : 2 Oktan Håleryd – Løste bra ut nest sist, men så kom galoppen på den første svingen. Tapte endel, men ble uansett sittende bom fast som fulltanket til slutt. Sist spurtet den meget bra, og hentet lengder på en såpass god hest som Load Master. Da viste klokken 10,8 s 700m. Er kjapp fra start, og kommer den seg foran her så burde dette være over. Skal stå klart først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»