Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V64-omgang fra Boden. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 000

Man har tatt isen i Boden, for selv om det er sprengkulde så er det vanlig grusbane som gjelder fra nå av. Det er en ganske oversiktlig V64-jackpotomgang som venter, og vi føler at det er 3-4 hester som skiller seg ut i hvert løp. Vi tar oss derfor råd å gardere superfavoritten i V64-1, og spiller bankerfritt på Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 8 Selmer I.H. – Var knallgod i Finland sist, gikk da en morsk sluttrunde, og kom alene til mål. Er rett og slett ordentlig god, og selv om sporet er dårlig så har den igjen en meget god sjanse. Er en svært motivert tipsener som også vi tror mye på.

V64-2 : 7 Baltimore Broline – Er en ordentlig fin 4-åring som skal bli veldig spennende å se i denne årsdebuten. Skulle den varme sterkt før løpene så er den normalt helt klink i et løp som dette. Har tidligere stått likt med 11 Oak L.A., og kan ikke få en finere oppgave enn dette. Treneren pleier dessuten å ha hestene sine klare etter opphold. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 6 Lavicii Boko – Fikk maks i Finland sist, men tidsmessig var den OK. Har nesten kun gjort gode løp når den har tatt turen til Sverige, og motstandsmessig ser dette veldig riktig ut på forhånd. Skulle den bli sluppet til tet så er nok dette over. Ved svar blir det verre, men den kan fortsatt vinne.

V64-4 : 10 Hammarns Qrut – Dette løpet er småskummelt, og vi stoler ikke helt på de mest betrodde. Hesten vi plasserer først er BEST, men den har bitvis hatt sine aksjonsproblemer, og vi vil derfor se den i et løp igjen før vi går hardere til på den. Skal dog stå først på ranken i et billig løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 7 Millie De Veluwe – Skal egentlig «bade» dette løpet hjem fra tet, og det er snakk om en soleklar tipsener. Ble veldig skjev i tet sist, men det er slik den pleier å løpe. Trakk seg da noe oppunder mål. I årsdebuten nest sist satt den bom fast med masse krefter igjen. Har gått på is/snøbane i begge disse løpene, og vil normalt ha stor fordel av en vanlig grusbane som i kveld. Har matchet BETYDELIG bedre hester enn dette tidligere, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne. Vinner om den leverer i nærheten av hva den kan.

V64-6 : 12 Somebody’s Destiny – Vant hele seks løp i fjor, og vi likte den i årsdebuten sist. Gikk da en meget bra sluttrunde, og tiden som den noterte på en stum bane var bra. Er normalt en god del forbedret med det løpet i kroppen, og løser det seg bare litt fra baksporet så må sjansene være gode. SPILLES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»