Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

Vi har en fantastisk travhelg foran oss og helgens store høydepunkt er naturligvis lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Før vi kommer dit skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Boden, mens Varig Orkla byr på V65/V4 fredag kveld og i Sverige er det Romme som er vertskap for de svenske V64-løpene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang på Boden. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal det heretter handle om Boden og og fredagens V65-lunsj og her er det spillestopp kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Grunnet tidspress blir det kun omtale av V65-bankeren og DD-bankeren. Mika Forss er sentral i dagens V65-lunsj i Boden og kusker blant annet Snokens V65-banker i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vant sist - vinner igjen i dag
Det handler om 9 Bollinger Bishop som var riktig fin i seiersløpet i Boden for tre uker siden. Det var hestens årsdebut og trener Maria Bodin kan berette at hesten kun hadde gått ett jobb foran årsdebuten. Møter svært overkommelig motstand i dag og feilfritt skal det være topp vinnersjanse for fireårsvallaken etter Nuncio. 9 Bollinger Bishop blir vår V65-banker på Boden i fredagens lunsj.

Olofsson har DD-bankeren
Boden-trener Hanna Olofsson har hatt en flott innledning på 2023 og hun har flere fine vinnersjanser på hjemmebanen også denne fredagen. 3 Hotspot Simoni tok sin første seier for året sist på Umåker for to uker siden og hadde levert gode løp før det. Står fint til i V65-5/V4-3/DD-1 og er en motivert favoritt. 3 Hotspot Simoni blir vår DD-banker i Boden denne fredagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.