Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang fra Sørlandet. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En svært spennende uke venter for vi som er glade i å spille på hester, og det finnes flere solide høydepunkter å glede seg til. Allerede tirsdag er det duket for en strålende V75-omgang fra Bjerke, mens det på onsdag venter en ny millionomgang i det superpopulære V86-spillet fra Sverige. Sist uke betalte riktig V86-rekke ut gedigne 6 744 720...

Lørdag blir det UNIONSKAMP på Momarken, og her venter en stor internasjonal V75-omgang hvor en alenevinner kan stikke av med hele 34 millioner. Noen få timer senere er det DOBBEL V65-JACKPOT i Harstad, og her ligger det hele 1 806 604 ekstra i sekserpotten.

Verdens beste kaldblodstrener, Øystein Tjomsland, sitter seg opp bak vår beste banker i kveld. 6 Lucifer i finalen så helt fantastisk ut i banen etter pause sist, og leverer den slik i kveld så er den "KLINK". På Andelstorget går vi ALL IN. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Cadiz – Galopperte i kamp om seieren sist, og mistet en sjekk på minst 55 000 da. Hadde tidsmessig gått ca 14,5/2160mv uten den galoppen. I kveld fyker den til tet, og siden skal det en svært god hest til for å plukke den ned. Er en soleklar tipsener i innledningsløpet.

V65-2 : 7 Nylund – Kommer ut etter en liten pause, og Kenneth Handeland har funnet en fin oppgave til sin springer. Er lynrask fra start, og den godeste Kenneth vil nok klemme til direkte. Havner den bare ikke feil på det så duger den, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Priceless – Kom ut med et godt rykte i fjor, men innfridde ikke helt da. Dukker nå opp igjen etter en treningspause, rapportene er fine, og vi er inne på at den kan taue dette rundt om. SPILLES!

V65-4 : 3 Ivanhoe – Har vært ute i veldig tøffe omgivelser på slutten, og er nå MYE billigere ute. Formen er ikke så verst, og den kan nesten ikke få en billigere oppgave enn dette. Tar en etterlengtet seier?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 7 Cecena Tomali – Er svært grunnkapabel, og gjør en spennende start etter et lengre avbrekk i kveld. Leverte et bra prøveløp, og det skal virkelig bli interessant å se denne igjen i banen. Er feltes beste på ren kapasitet, og den er verdt litt oppmerksomhet direkte. OBS!

V65-6 : 6 Lucifer – Gikk 27,6 s 1500m sist, og avsluttet da i 24-fart. Varmet som en klink vinner før løpene, og inntrykket på Lucifer etter pause var helt strålende. Konkurrerer mot seg selv i kveld, for er den som sist har den ingen konkurranse. Er en svært motivert tipsener som også vi tror mye på.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»