Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V65-omgang fra Bergen. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

Herlige V75-gevinster på Andelstorget 14. mars - over 300 000 innspilt på Bjerke
Kurt Leirvåg spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget Leirvåg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splittet Leirvåg bankerne og spilte vekselvis med Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme som bankere.

På andelslagene med banker på Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:

* To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
* To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
* Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
* To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr på en INTERNASJONAL V65-OMGANG i kveld, og det at våre svenske venner er med å spiller betyr at vi får flott omsetning i samtlige spillformer. Når det gjelder V65-spillet så banker vi 1 Ole Guffen (V65-4)Andelstorget.

Gå ikke glipp av følgende snadder:

V65-1 : 3 Ask Viking (denne ble strøket torsdag) – Ble det delvis feil for sist, og det er nok ikke slike løp «gamlingen» skal ha. Gangen før var den strålende opplagt, og spurtet oppløftende i tøffe omgivelser. Da viste klokken 20,7 s 300m… Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og den må være svært spillbar i kveld.

V65-2 : 8 Cool Canadian – Her kan det være så enkelt at denne stuper til tidlig tet, får dirigere, og siden er løpet over. Har blitt strøket inn ett spor, og dette ser rett og slett veldig bra ut. Er ikke like god som tidligere, men det trenger den heller ikke å være for å ta seg av denne billige oppgaven. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 10 Åsasvarten – Her er det svært jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi prøver oss med ligger litt i skorpen, og var ikke helt tom etter sene luker sist. Møter dønn riktig motstand, og skal dessuten bli spennende å se i hendene til Andreas Wassberg. Slår til som en godbit?

V65-4 : 1 Olu Guffen – Denne er det virkelig begynt å løsne for, og den så ordentlig fin ut sist. Viste da 27,5 s 500m, og vant med masse krefter igjen. Har ingen problemer med å gå 30/1600m, rapportene på den etter en pause er fine, og vi tror på en meget bra sjanse. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 6 Hoppestuss Pila R.S. – Kommer ut etter en liten pause, men det er gode rapporter på den, og den vil lede et løp som dette lenge. Er nemlig en enormt bra sprinter når den leverer på topp. Prøves direkte. 4 Stjernedag – Er BEST, men har ingen fordel av distansen, og den må vi bare prøve å spekulere mot.

V65-6 : 10 Kompis – Gjør et svært spennende comeback i kveld, og har trent 30/2000m. Rapportene er fine, den møter «ikke noe», og kan fort være helt klink direkte. På ren kapasitet er nemlig ingen i nærheten. Er en svært motivert favoritt i et ellers veldig jevnt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»