Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V65-omgang fra Forus. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr på en FYLDIG meny denne kvelden, og her blir det muligheter å spille V4, V65, og V5. I V65-spillet så går vi ALL IN direkte, og på Andelstorget garderes ikke 5 Iggy B.R. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V65-1 : 5 Iggy B.R. – Har en smellfin oppgave foran seg her, og normalt sett vinner den uansett hvordan dette blir kjørt. Spurtet bra mot betydelig tøffere motstand sist, den blir bare bedre og bedre etter sitt opphold, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne favoritten. Kommer nå ut skoløs, og det er kun et pluss. SPILLES!

V65-2 : 9 Lucky Runaway – Er en veldig undervurdert hoppe, men den er slett ikke verst, og skal passes i overkommelige omgivelser som dette. Kom ut etter pause sist, ble meldt rett i V75, og var ikke tom etter veldig sene luker der. Her er motstanden billigere, nå fester man på en BIKE, og rykker dessuten bakskoene. Dukker normalt opp på foto, og her skal man rett og slett være litt på vakt. 1 Ivory B.R. – Er bedre enn raden, og feilet fra seg seieren sist. Hadde da travet rundt 15,5/2040ma. Må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Amour D’salt – Her er det veldig jevnt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen går under radaren, og ser ut til å ikke bli veldig mye spilt. Er dog slett ikke verst, og etter pause sist ble den sittende fast som absolutt fulltanket bak 10 Palemas Beauty. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, den kan fort være ytterligere forbedret til denne starten, og fra et nydelig spor bak bilen så er i hvertfall vi på vakt.

V65-4 : 12 Voje Tiril – Var klin overlegen sist, og meget bra direkte etter en treningspause. Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og dukker nok opp på foto i et billig løp som dette. Vår tipsener. Glem heller ikke 7 Øygard Ronja som var enormt forbedret i ny regi sist. Den likte vi skarpt, og feilfritt kjemper nok den om seieren i et løp som dette. DOBBELT A-VALG!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 6 Straight Line – Fullførte bra etter pause sist, og var positiv direkte etter sitt lille opphold. Da stod den 20m bak 8 Great Shadow, og er altså 20m billigere ute nå. Kusken kjenner hesten best, og var klin overlegen for henne tredje sist. Legg også merke til at den er meldt med første BIKE, og det kan vise seg å passe ekstra godt på denne. MÅ BARE PRØVES!

V65-6 : 1 Skeie Blesen – Hadde et fint fjorår, og vi snakker altså om hesten som ble nummer syv i finalen av Kriteriet. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, den har gått 28/2000m i jobb, og skal være godt forberedt. Leder hele veien?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»