Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang fra Åby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

Lerum tømte lukene i V4-lunsjen fra Gävle 2. mars - Kr.432 ble til Kr.11 617
Undertegnede serverte råsterke V4-tips i lunsjen til Gävle torsdag, og alt av V4-bonger/systemer suste inn på Andelstorget. V4-bongen til Kr.432 på Nettavisen satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 617,-. På Andelstorget ble det levert elleve bonger, og ett system. Systemet fikk den to ganger, og totalt spilte vi inn solide Kr.151 021,-. Omsetningen i lunsjen var Kr.10 300,-. To ordentlige godbiter ble servert i denne lunsjen, og infoen på disse godbitene var som følger:

V4-2 : 4 Hyndlas Krumelur – Gikk fantastisk bra etter en galopp nest sist, og da viste klokken 27,6 s 700m. Var rett og slett strålende god. Sist ble det tidlig tet, og siden lekte den hjem seieren med krefter igjen. Er i toppform, den har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på alt.

V4-3 : 2 Little Patrick – Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en forbedret utgave sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Nå rykker man skoene rundt, og det vil garantert løfte den ytterligere. Står spennende til på strek, motstanden er ikke den hardeste, og den er verdt oppmerksomhet nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det kjøres ikke løp i Norge denne kvelden, og det betyr at Åby kjører alene. Dermed blir det anledning å spille V64 samt V4 til den svært populære banen i Sverige. Vi går hardt ut i kveldens omgang, og lar talentfulle 4 Riverdale Z. stå alene. Er milevis bedre enn grunnlaget sitt, og taper ikke om alt går riktig for seg. Den bankes naturligvis også på Andelstorget.

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 Riverdale Z. – Dette er et stort løfte, og det kan være en hoppe som dukker opp i de litt større løpene utover året. Er milevis bedre enn grunnlaget som den har på konto, og var igjen helt overlegen sist. Gikk da 12,5 s 1000m. Galopperer den ikke fra start så har den ingen konkurranse, og det er snakk om en svært motivert favoritt.

I V65-lunsjen fra Östersund fredag er det DOBBEL V65-JACKPOT, og det ligger enorme 1 983 161 ekstra i sekserpotten. Våre bonger/systemer er lagt ut på Andelstorget, og de finner du ved å klikke på denne lenken.

V64-2 : 5 Klondyke River – Møter «IKKE NOE», og går den bare feilfritt så vinner den normalt lett. Avslørte bra kapasitet på sitt beste i fjor, og kammet med seg tre strake seire. Kommer nå ut etter en treningspause, den kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, og vi tror på en flott mulighet. Her er det kun galopp i mot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 4 Longgone River – Var helt enormt god på sitt beste i fjor, og det skal bli spennende å se den igjen etter en treningsperiode. Er fakta såpass kapabel det den kan være noe for de litt finere 4-årsløpene utover i 2023. Møter helt riktig motstand i årsdebuten, og den må ha en stor sjanse direkte.

V64-4 : 2 Center Bus – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den har funnet en veldig bra form. Den ble sittende fast med masse krefter igjen tredje sist, mens den sist fullførte fint bak to ganske gode. Her er den sikret et bra opplegg, motstanden er ikke akkurat veldig hard, og den er verdt litt oppmerksomhet. Se opp!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 6 Smile Silvio – Gjør en spennende årsdebut, og får denne holde seg hel utover i 2023 så kommer den til å tjene raske kroner. Er nemlig mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. Møter en veldig billig gjeng, og er det bare litt form på plass etter oppholdet så dreier fort dette seg om tidlig tet og slutt. Er en soleklar tipsener.

V64-6 : 2 Japiro Queen – Interessant finale, og vi prøver oss med et ordentlig frekt objekt. Stefan Granlund som trener vant V75 på lørdag, og har hestene sine i en flott form. Japiro Queen er giftig når den får smyge med, og her vil det bli rygg leder/dårligst tredje innvendig. Fra den posisjonen kan den avgjøre på speed. Spurtet fint sist, og formen er bra. PASSES!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»