Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V64-omgang fra Färjestad. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

Lerum tømte lukene i V4-lunsjen fra Gävle 2. mars - Kr.432 ble til Kr.11 617
Undertegnede serverte råsterke V4-tips i lunsjen til Gävle torsdag, og alt av V4-bonger/systemer suste inn på Andelstorget. V4-bongen til Kr.432 på Nettavisen satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 617,-. På Andelstorget ble det levert elleve bonger, og ett system. Systemet fikk den to ganger, og totalt spilte vi inn solide Kr.151 021,-. Omsetningen i lunsjen var Kr.10 300,-. To ordentlige godbiter ble servert i denne lunsjen, og infoen på disse godbitene var som følger:

V4-2 : 4 Hyndlas Krumelur – Gikk fantastisk bra etter en galopp nest sist, og da viste klokken 27,6 s 700m. Var rett og slett strålende god. Sist ble det tidlig tet, og siden lekte den hjem seieren med krefter igjen. Er i toppform, den har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på alt.

V4-3 : 2 Little Patrick – Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en forbedret utgave sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Nå rykker man skoene rundt, og det vil garantert løfte den ytterligere. Står spennende til på strek, motstanden er ikke den hardeste, og den er verdt oppmerksomhet nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad er alene denne kvelden, og det er en flott V64-omgang som venter. Vi spiller småfrekt i denne V64-omgangen, og står alene på 4 Sander (V64-2). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Barske M. – Var ute på en vinterbane sist, og ble muskeltrøtt til slutt der. Er lynrask fra start, spor 4-6 er de beste sporene bak bilen på Färjestad, og fra eventuelt tidlig tet er den ikke ueffen i et billig løp som dette. Prøves som et helfrekt objekt. Løpet ellers er ganske jevnt, og vi plukker med oss litt hester her.

V64-2 : 4 Sander – Var klart bra etter pause på vinterbane sist, men kan likevel være enda bedre med den blåseren i kroppen i kveld. Vi liker dessuten at Østre får teste den, og ingen bør bli veldig overrasket om Sander viser frem en 32-tid. Har en stor sjanse i et billig løp som dette, og den skal stå klart først på ranken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 9 Super Express S.W. – Gjorde det ganske bra i fjor, og var ni ganger på trippelen da. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, rapportene er fine, og distansen håndterer Super Express S.W. bedre enn de fleste. Er en vinner direkte etter oppholdet? SPILLES!

V64-4 : 1 Hassel Linda – Ble plukket ned på streken sist, og var god i nederlaget da. Dette er en hest som Cato har gjort en strålende jobb med, og skulle han greie å forsvare innersporet her, ja, da kan fort dette løpet være over. Står klart først på vår rank.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 7 Uncle Töll – Kom ut nyklippet sist, så veldig fin ut, og holdt sikkert unna fra dødens. Står «kaldt» til nå, men den duger på sitt beste, og mot en ganske formløs gjeng skal den stå først. 6 Hands Down – Er god nok, men leter fortsatt litt etter formen. Var godkjent med sko på alle fire sist, men er meldt skoløs i kveld. Det er normalt et klart pluss. Trives dessuten på denne banen, og skal med på en tidlig gardering.

V64-6 : 5 Sweet Lins – Likte vi etter pause sist, og den ble altså sittende bom fast med krefter igjen da. Støter på helt riktig motstand i kveld, den er trolig enda et hakk forbedret, og duger alle dager i uken i et løp som dette. Settes frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»