Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

Herlige V75-gevinster på Andelstorget 14. mars - over 300 000 innspilt på Bjerke
Kurt Leirvåg spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget Leirvåg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splittet Leirvåg bankerne og spilte vekselvis med Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme som bankere.

På andelslagene med banker på Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:

* To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
* To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
* Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
* To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Sist onsdag gikk altså KASSA I V86-spillet, og et andelslag stakk av med voldsomme 7,7 millioner. Da vant to storfavoritter i omgangen, og igjen fikk man et bevis på at det ikke er farlig å banke storfavoritter i høyoddsspill som det V86 er. I kveldens omgang fant vi vår beste banker i finalen, og på Andelstorget står vi alene på 2 Real Scotch som er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto. På siste info bongene samt systemene bestemmer vi oss først veldig mye senere under kvelden. Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 9 Pydin – Var knallgod direkte etter sin treningspause sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss da. Ble hindret på siste bortre, men avsluttet fantastisk nedover oppløpet, og tapte kun knepent. Vi hadde faktisk 19,4 s 600m på klokken, og den hadde mye krefter igjen på det. Står i en perfekt rygg fra start, her vil den sitte fint på det, og kan umulig bli enkel å svare nedover oppløpet. Speeder inn til seier? MÅ BARE PRØVES I KVELD! 6 B.W.Sture – Blir veldig hardt betrodd, og den er også i en ordentlig bra form. Leverte en tung sluttrunde sist, og bekreftet sin flotte form. Usikkerhetsmomentet er hvor den havner fra start, men klaffer det nedover startsiden så dukker den nok opp i fremste rekke igjen. Dog kjøper vi ikke at den skal være såpass hardt betrodd. Blir kun en gardingshest, og et 2-valg hos oss.

4 Brenne Banker –
Har fått tre løp i kroppen etter at den kom inn på stallen til Tjomsland, og sist gikk den pigg i mål etter et passivt opplegg. Virker å være på vei mot formen, og den duger i massevis på ren kapasitet. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 6-4-1-7-2-5 C : 10-11-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-2 : 8 Brilliantsky – Varmet som en vinner sist, og var også klink overlegen i selve løpet. Virker å være svært grunnkapabel, og den skal bli spennende å følge videre. Var fortsatt litt tjukk i løpet sist, og burde ha gått ytterligere mye frem med den blåseren i kroppen. Går en 12-tid på en god bane i kveld, og blir det bare ikke helt feil fra et dårlig spor så kjemper den om seieren. SPILLES! 6 Mellby Imperial – Blir det en veldig «HYPE» på i kveld, men vi har egentlig ikke blitt veldig imponert av den, enda. Nå er rapportene meget gode etter pause, og det blir dessuten skoløs og BIKE for første gang i karrieren. Det kan naturligvis bli helt «dynamitt», men det er heller ingen garanti for at det vil slå superbra ut. Motbudet.

4 Little Patrick – Hadde vi tro på sist, og advarte for den da. Har funnet formen, den er lynrask fra start, og her er det nok teten som gjelder. Skulle den komme seg foran uten at det koster altfor mye så vil den lede lenge. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 6-4-2 C : 1-9-5-7-3-10-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-3 : 3 In Love Mearas – Her er det et veldig skille på hestene, og noen få skiller seg veldig ut. Vi føler at favoritten er motivert, og at alle gode ting er tre? Har gjort to løp etter pause, men kun gjort helt OK innsatser. Nå er den skjerpet i jobbene, Jimmy Andersson snakker varmt om det, og den skal være forbedret til denne oppgaven. SPILLES! 5 Kingslayer Pellini – Debuterte for Wäjersten sist, var noe tung, og gikk et løp på det jevne. Matchet betydelig bedre hester enn dette i fjor, den bør ha gått mye frem med et løp i kroppen, og skal med på en tidlig gardering. Motbudet.

10 Real Ragnar – Var OK i nederlaget nest sist, mens den var langt under pari sist. Tilbake på sitt beste er den ikke ueffen, og får stå som løpets outsider. Bak disse tre er det tynn suppe.

Vår rangering : A : 3 B : 5-10-4-9 C : 2-1-7-6-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-4 : 3 Click Bait – Banket vi sist, og alt gikk egentlig som ventet med tet og lavt tempo. Likevel kastet den inn håndduken på oppløpet, og kan ikke få godkjent for innsatsen. Til denne starten rykker man skoene, og det skal være et klart pluss. Fyker til tet, den får trolig kjøre i lavt tempo igjen, og bør holde unna fra tet. Skal stå klart først på ranken. 9 Eddy West – Var under pari sist, men pleier å gjøre gode løp, og vi regner med at løpet sist var et engangstilfelle. I kveld er den meldt uten sko, og da er denne som aller best. Smygsporet passer perfekt, og det er denne vi frykter mest. Motbudet.

4 Seismic Wave – Så ut som en «dass» i banen sist, og at den feilet mot oppløpet var slett ikke overraskende. Nå gikk den med sko på alle fire, og det kan ha vært grunnen til at den fungerte elendig. Rapportene på den før løpet var nemlig sterke, og i kveld blir det skoløs rundt om… Henger den sammen i aksjonen så er den god nok, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 9-4 C : 8-6-1-5-7-2

V86-5 : 12 Harley K. – Kan være kveldens skrell, og den må ikke undervurderes i omgivelser som dette. Har fått tre løp i kroppen etter den skiftet trener, og er MILEVIS bedre enn raden. Sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende bom fast som fulltanket i rygg leder. Glem ikke at vi her snakker om en hest som gikk 13,8/2140mv fra dødens i fjor, og holdt da enkelt unna for topphesten Eddy West (stod 20m bak). Møter ingen som er i nærheten av et slikt kaliber her, og klaffer det bare litt fra tillegget så blir denne vrien å stå i mot. SE OPP! 5 Samson – Vinner dette løpet om den henger sammen i aksjonen sin, og vi dobler derfor opp a-gruppen. I løpet nest sist hadde den vunnet, og slått 2 Cornerstone uten galoppen på oppløpet. Den dagen fungerte den dessuten elendig… Nå får vi håpe at den ser bedre ut etter treningspausen, og det blir skoløs på alle fire direkte. Sporet tror vi den håndterer, og vi dobler altså opp a-gruppen.

2 Cornerstone – Gjør bare fine løp, og holder bra form. Sporet i kveld trekker ned, og det kan bli galopp innledningsvis. Kommer den seg bare ut fra start så dukker nok den opp i fremste rekke, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 12-5 B : 2-3-7-1-4-8 C : 11-14-9-6-10

V86-6 : 11 Mirci A’Lir – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var helt strålende etter at man rykket skoene sist. Var da klink overlegen på 12,5/1640mv. I kveld har den en helt annen oppgave, men blir det bare ikke feil underveis så må sjansene uansett være store. Her er det nemlig VELDIG billig i mot. SPILLES! 6 Flap Motor – Blåser til tet, og kan lede veldig lenge. Var god før pausen, rapportene er fine, og fra dette sporet plasseres den inn som motbudet til favoritten.

10 Västerbo Razzia – Vant veldig lett etter at man rykket skoene sist, og virker å være veldig på riktig vei. I kveld er den kuskeplusset med Magnus Djuse, og skulle den kanskje være ytterligere forbedret så trenger den ikke å være borte. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 6-10-3-1-15-12-9 C : 5-7-2-4-13-8-14

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 5 Captain As – Er en knallgod 5-åring som det ble helt feil for etter pause sist. Nå er den kuskeplusset, motstanden er ganske overkommelig, og fra et bra spor bak bilen burde det klaffe bedre nå. Ingen er bedre enn denne på ren kapasitet, hestene til Lundholm er i flott form, og her skal man rett og slett være veldig på vakt. SPILLES! 2 Global Dash – Var under pari nest sist, men tilbake på sitt beste sist. Holdt da enkelt unna fra tet, og vi likte det vi fikk se. Er veldig kjapp fra start, sporet passer perfekt, og skulle den komme seg foran så vil den garantert lede lenge. Kan dog få svar, men den er uansett tidlig på vår rank. Motbudet.

6 Jack J.E. – Var ute mot MYE bedre hester enn dette i fjor, og avslørte da at den var ganske så talentfull. Kommer nå ut i årsdebut, rapportene er fine, og den får stå som løpets klare outsider. Ellers er dette et vidåpent oppgjør, og ingen er 100% sjanseløse.

Vår rangering : A : 5 B : 2-6-8-1-10-4-11-7-3-9 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 2 Real Scotch – Er den beste bankeren i kveldens omgang, og den taper ikke dette løpet om alt går riktig for seg. Johan Untersteiner lå veldig lavt før debuten for han sist, og den trendet veldig nedover etter at man hadde vært misfornøyd med den i varming. Vi så den i varming, og det er greit at den ikke var klokkeren, men den er spesiell i stilen, og det vil den alltid være. I selve løpet kjørte den seg tidlig til tet, vant sprettlett, og kom fulltanket til mål på 14,4/2140ma. Kunne nok travet 13,0 med motstand. I kveld har den igjen en svært passende oppgave foran seg, vi tror på tidlig tet, og siden er løpet over. BANKER!

1 Balotelli Face – Er grunnkapabel, og gjør en spennende start etter at vintertreningen er over. Det kommer viktigere løp senere i år, og man vil garantert ikke tømme den direkte. Smyger med til en trippelplass?

Vår rangering : A : 2 B : 1-7-12-9-6-10 C : 4-3-5-11-8

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»