Vi er vel i gang med en herlig travuke som har sitt store høydepunkt i lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Ellers er det stor jackpotomgang i fredagens V65-lunsj i Østersund med hele 1 983 161 SEK ekstra i sekserpotten. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten. Onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen på Solvalla/Bergsåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Spillemessig er det naturligvis V86-omgangen på Solvalla/Bergsåker med hele 17 millioner i premiepotten som er onsdagens høydepunkt, men det er uansett en spennende lunsjmeny som Bjerke byr på. Med åtte løp på menyen er det også V5-spill, i tillegg til V4-lunsjen og denne innledes i V4-4 med spillestopp kl 13.30. V4 har som vanlig spillestopp kl 12.20. I V4-spillet velger jeg å spille med banker denne onsdagen, og også i V5-spillet spiller jeg med en banker. V4-bankeren kommer ut i V4-2.

Herlige gevinster i tirsdagens V75 på Bjerke
Undertegnede spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget jeg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splitter jeg bankerne og spilte vekselvis med 6 Global Day Trader i V75-3 og 1 Nordby Flamme som banker.

På andelslagene med banker på 1 Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:
To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-lunsj på Bjerke. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 522

Nedkjørt sist - får sin revansje onsdag
Det handler om 1 Lizzi B.R. med sin trener Kristian Malmin i sulkyen. Jeg bankerspilte fireårshoppa i et V75-løp på Bjerke for tre uker siden. Da var det Patrick Larsen som kusket. Hoppa satt i lederryggen da og ble regelrett nedkjørt av vinneren Marco Valante når lederen galopperte på siste bortre. Kom helt formidabel tilbake til andreplass og er helt overlegen sine konkurrenter på kapasitet i V4-2. Litt galopprisiko er det nok, men motstandsmessig er det et gaveløp. 1 Lizzi B.R. og Kristian Malmin blir min V4-banker på Bjerke onsdag.

Hamre-vinner i V4-1
Det renner på med nye hester på Frode Hamres allerede kvalitetsfylte stall og blant de sist ankomne er 12 år gamle Smiley som gjorde ett helsvett løp til andre i sin siste start på Jarlsberg. 23 år gamle Celine Dobloug Talbot klemte til i dødens i det løpet og knakk lederen, men kunne ikke svare medsmygende Silverblixt. Celine kusker også onsdag og er 12-åringen like bra onsdag, må det være en meget bra vinnersjanse i V4-1. I og med at jeg spiller med banker i V4-spillet, tar jeg meg likevel råd til å helgardere V4-1 på det største forslaget.

Bra klasse på V4-3
Det er ikke langt unna V75-klasse på V4-3 som er et kaldblodsløp i grunnlag under 240 000 kroner. Fem hester skiller seg litt ut og jeg velger å sette 3 Hassel Oliver først på min rangering. Den Anders Lundstrøm Wolden-trente femåringen radet opp med seire rundt årsskiftet, men fikk mye penger på seg og ikke hevdet seg i toppen i sine to siste løp. Litt forbedret i V75-finalen sist og står ganske fint til i dette løpet.

Tar sin første seier i regi Frode Hamre
Den svenskfødte fireårigen 3 Utah Southwind har ikke vunnet løp på sine fire første starter i regi Frode Hamre, og har sålangt ikke helt innfridd. Var dog klart forbedret sist, og selv om det kun ble femteplass, gjorde hesten sitt klart beste løp i Hamre-regi. V4-4/V5-1/DD-2 er stengt på 500 startpoeng og Utah Southwind er en klart motivert favoritt. Bak favoritten er løpet vidåpent og både i V4-spillet og V5-spillet betaler jeg for samtlige tolv startende på de største forslagene. I DD-spillet derimot velger jeg å bankerspille 3 Utah Southwind.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V5-banker fra stall Gundersen

Det hører til sjeldenhetene at en debuterende Gundersen-hest ikke har vunnet i løpet av sine tre første starter. Men så er tilfellet med firepårshoppa 4 Cleo T.G. som blir tung favoritt i V5-3. Tapper toer bak lovende Jackie nest sist og ble sittende bom fast over mål med vinnerkrefter på Bjerke sist. Møter svært overkommelig motstand i V5-3 på Bjerke onsdag og 4 Cleo T.G. blir min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.