Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V4-omgang fra Örebro. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

Herlige V75-gevinster på Andelstorget 14. mars - over 300 000 innspilt på Bjerke
Kurt Leirvåg spilte med to bankere i tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme i V75-7. Dessverre forsvant førstnevnte i startgalopp, mens Nordby Flamme innfridde etter en strålende avslutning. Dermed ble det kun seks rette på V75-forslagene på Nettavisen. På Andelstorget laget Leirvåg som vanlig også alternative forslag under lagnavnet "Siste LeirvågV75Bjerke". På disse andelslagene splittet Leirvåg bankerne og spilte vekselvis med Global Day Trader i V75-3 og Nordby Flamme som bankere.

På andelslagene med banker på Nordby Flamme ble det superklaff. Totalt sju andelslag gikk inn med sju rette. De sju andelslagene fordelte seg slik:

* To stk andelslag med fire andeler a kr 131 - utbetaling hver seg kr 37 720
* To stk andelslag med fem andeler a kr 205 - utbetaling hver seg kr 39 390
* Ett andelslag med fem andeler a kr 420 - utbetaling kr 41 220
* To andelslag med fire andeler a kr 775 - utbetaling hver seg kr 43 052

Alle øvrige andelslag fikk minimum en sekser og totalt spilte Nettavisen inn ca 310 000 kr på Bjerke tirsdag av en omsetning på rundt 50 000 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro står for torsdagens V4-lunsj, og dette ser ikke veldig vrient ut på forhånd. Vi banker 4 Global C. Lucky (V4-3) på Andelstorget, og ganger våre V4-bonger opp. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 5 Ies General – I innledningsløpet blir 9 Drake Kronos hardt betrodd, og det er også feltes beste hest. Kommer dog ut i en årsdebut, det kommer viktigere løp senere i sesongen, og vi velger å spekulere. Ideen har fått to løp i kroppen etter pause, og ble sittende fast med krefter igjen sist. Er nå enormt kuskeplusset, og gjør seg ikke bort her om den skulle være ytterligere forbedret. PASSES!

V4-2 : 3 Ies Diamant – Dette er et dårlig løp, og flere av disse hører hjemme i en poengjakt. Ideen vår dukker opp i årsdebut, og kan ikke få bedre betingelser enn dette. Gikk flere fine løp i fjor, og er det bare litt form på plass etter oppholdet så er fort denne helt «klar» i omgivelser som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V4-3 : 4 Global C. Lucky – Var brenngod på sitt beste i fjor, og tredje sist jogget den altså 12,4/1640ma fra tet. Nå er det duket for årsdebut, den kommer ut fra en formstall, og blir dessuten makset utstyrsmessig direkte. Her blir det altså skorykk, og BIKEN sitter på. Blåser til tet, og siden skal dette være over.

V4-4 : 6 Django Silver – Gjør en svært spennende årsdebut, og dette er en hest vi virkelig gleder oss til å se igjen i banen. Var fantastisk god på sitt beste i fjor, og fikk en voldsom oppsving etter at man begynte å rykke skoene. I årsdebuten blir det skoløs på alle fire direkte, og det er da denne er som best. Motstanden er ikke veldig hard, og leverer den i nærheten av hva den kan direkte, ja, da har den en stor sjanse.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»