Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Jarlsberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Jarlsberg byr på en ganske åpen, og spennende V65-omgang i kveld. De helt klare bankerne fantes ikke i denne omgangen, men etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på 9 Fyri i finalen. Den står naturligvis også alene på våre bonger som blir levert via Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Finnskog Zolan – Satt fast under litt maning sist, men da møtte den mye bedre hester enn hva den møter i kveld. Dukker opp på foto om den leverer som best, og blir det bare ikke feil fra et dårlig spor så må sjansene være fine. Bak favoritten er løpet svært jevnt, og det skiller lite.

V65-2 : 5 Mamie’s Future – Var klart bra etter pause sist, og tapte kun veldig knepent da. På klokken stod det faktisk 12,7 s 300m, og den kan flytte på seg. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, motstanden er svært overkommelig, og den er verdt litt oppmerksomhet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 3 Mjølner J.R. – Var strålende i sin debut under sal tredje sist, og kom alene til mål etter en sluttrunde i 28-fart da. Skulle den skikke seg like bra i kveld så har den naturligvis en stor sjanse, og den skal stå klart først på ranken. 7 Skaane Tora – Debuterer under sal, Hele Kolle får sjansen, og får stå som det klare motbudet til favoritten.

V65-4 : 4 Hilton Bragine – Var positiv etter pause sist, og holdt sikkert unna. Gikk da på vinterbane, men trives nok bedre på banen som blir i kveld. Fra andre omvendt i volten skal sjansene for tet være gode, og på en rask bane trenger den ikke bli enkel å fange. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 4 I.D. Derrier Pas – Her hadde vi normalt trodd MYE på 3 Lennon B.R. som var strålende sist, men er meldt med sko i kveld, og på den balansen har den vist seg å være MYE dårligere enn når den går skoløs. Ideen holder vi ganske høyt på ren kapasitet, den har trent 18/2000m før årsdebuten, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Er en vinner direkte etter oppholdet?

V65-6 : 9 Fyri – I en ganske vrien V65-omgang så står vi alene på Fyri i finalen. Har kun gjort gode løp på slutten, og har dessuten virket langt mer stabil enn tidligere. I dette løpet så lukter det et høyt oppdrevet tempo, og da kan Fyri komme med sine kjempekrefter til slutt. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»