Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

Lerum tømte lukene i V4-lunsjen fra Gävle 2. mars - Kr.432 ble til Kr.11 617
Undertegnede serverte råsterke V4-tips i lunsjen til Gävle torsdag, og alt av V4-bonger/systemer suste inn på Andelstorget. V4-bongen til Kr.432 på Nettavisen satt som et skudd, og betalte ut knallfine Kr.11 617,-. På Andelstorget ble det levert elleve bonger, og ett system. Systemet fikk den to ganger, og totalt spilte vi inn solide Kr.151 021,-. Omsetningen i lunsjen var Kr.10 300,-. To ordentlige godbiter ble servert i denne lunsjen, og infoen på disse godbitene var som følger:

V4-2 : 4 Hyndlas Krumelur – Gikk fantastisk bra etter en galopp nest sist, og da viste klokken 27,6 s 700m. Var rett og slett strålende god. Sist ble det tidlig tet, og siden lekte den hjem seieren med krefter igjen. Er i toppform, den har igjen en riktig oppgave foran seg, og den skal med på alt.

V4-3 : 2 Little Patrick – Har fått to løp i kroppen etter pause, og viste seg frem i en forbedret utgave sist. Kom da til mål med litt krefter igjen. Nå rykker man skoene rundt, og det vil garantert løfte den ytterligere. Står spennende til på strek, motstanden er ikke den hardeste, og den er verdt oppmerksomhet nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Bjerke og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og det er en helt strålende omgang som venter. Vi har som vanlig lagt ned mange timer på kveldens tips, og håper å sende nettopp deg inn i kampen om flotte V86-kroner. Den "sikreste" bankeren i denne omgangen kommer ut i V86-1, og på de flate bongene på Andelstorget (mulig unntak for siste info bonger/systemer) banker vi 5 Fine Wine Fashion. Bør sitte tidlig i tet, og siden skal løpet være over. Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 5 Fine Wine Fashion – Har vunnet enkelt i de to løpene som den har gjort for Stall Hamre, og dette er en ung hoppe som man tror MYE på utover i 2023. Blir trolig sluppet gratis til tet, og siden er normalt dette løpet over. Det eneste minuset vi hittil har sett på denne er at den er i overkant hissig fra start, men i følge Frode Hamre er den travsikker, og vi håper/tror derfor at den skikker seg nedover startsiden. Er en svært motivert i et billig løp som dette, og det er en favoritt som også vi tror mye på. 11 Luckyblackmagic S.C. – Er en god del forbedret i regi Hamre, og er den vi frykter mest. I debuten for Hamre tredje sist så ble den fakta sittende bom fast bak Fine Wine Fashion, og vi likte den skarpt. Sist fikk den heller ikke sjansen, og kom til mål med krefter igjen etter sene luker. Må med om favoritten garderes.

4 Call Me Solfrid –
Kommer ut med gode rapporter i ryggen etter en treningspause. Var bra på sitt beste i fjor, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 11-4-7-3 C : 1-8-12-9-2-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-2 : 9 Rampant – Holder vi veldig høyt på ren kapasitet, og den er svært spillbar i et løp som dette. Galopperte fra et trangt spor i årsdebuten sist, men så ordentlig fin ut, og den burde være klar for å vise seg skikkelig frem i kveld. Autostart passer bedre, sporet er perfekt i en startrask rygg, og vi er veldig inne på at den vil havne fint på det. Har null problemer med å gå en 11-tid, og med tempo blir den ikke enkel å stå i mot. Slår til som en ordentlig godbit? 8 Invidia – Kom ut med BIKE for første gang sist, og så rålekker ut i banen. Kom fulltanket til mål, og wow hvor bra den så ut for dagen. Sporet trekker ned i kveld, men med klaff på startsiden så dukker den nok opp i fremste rekke. Motbudet.

4 Rally Inge – Er i ordentlig bra form, den er brennkvikk fra start, og skulle den komme seg foran så vil den lede lenge. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 8-4-10-5-3-2-11-12 C : 6-1-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-3 : 11 Johnsrud Vesla – Har ikke vært helt på topp de siste gangene, og noe har vært feil på den da. Har slitt med magesår, og fått en kur for det inn mot dette løpet. Når hester får kur for magesår så pleier ofte det å løfte dem betydelig igjen, og er Johnsrud Vesla tilbake på sitt beste i kveld så har den en stor sjanse mot en overkommelig gjeng. Settes frekt først. 4 Horg Mia – Kommer tilbake etter en treningspause, det er gode rapporter på den, og det skal bli spennende å se den igjen etter oppholdet. Har sjeldent fine betingelser foran seg, og den må med på en tidlig gardering.

3 Tusse Gutt – Var merkelig nok veldig hardt betrodd når vi la ut våre tips, og det mener vi er feil. Dette er nemlig ingen hest som rader opp med seire. Feilet som slått på oppløpet sist, og inntil videre får den stå som en liten outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 4-3-10-5-9-1-12-2-8 C : 6-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-4 : 6 Wish Me Magic – Holder toppform, og gjorde også et bra løp etter en liten pause sist. Her er den riktig ute når det gjelder motstand, kusken kjenner hesten best, og får den bare ryggløpet sitt så blir den ikke enkel å stå i mot. SPILLES! 10 Red Hot Roadster – Var knallgod fra dødens nest sist, mens den aldri fikk skikkelig sjansen sist. Er vass på speed, her blir det normalt tempo, og vi er inne på at den kan overraske om det bare klaffer litt fra baksporet. Motbudet.

8 Soul Tan – Hadde nok vi ranket først fra spor 2-5, for denne har sett helt enorm ut i sitt comeback. Avgjorde på en meget bra måte sist, mens den var heroisk etter et tøft opplegg nest sist. Er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 10-8-1-11-5-3-8 C : 4-9-12-2

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Bjerke og Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595


V86-5 : 6 Ottens Idol –
Skal være et meget bra spill i kveldens V86-omgang, og vi er inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Innvendig vil fleste ha rygg, og man bør ikke bli overrasket om Killingmo sin andre hest, 3 G.G. Barbaresco er tet/rygg leder hesten. Ottens Idol vant svensk V75 under StoChampionat-helgen i fjor, det er snakk om en meget bra hoppe, og vi likte den dessuten i årsdebuten sist. Spurtet der strålende etter et passivt opplegg, og kom til mål med krefter igjen. MÅ BARE PRØVES HER! 4 Comtessa Du Chagny – Fullførte fint sist, og gjorde det mot bedre hester enn hva den møter i kveld. Kan ikke svare vår ide, og vi tror heller ikke den vinner dette fra dødens. Må altså ha klaff på veien skal den vinne, og den blir kun et 2-valg for oss.


7 Elvira Damgård – Hadde et meget sterkt fjorår, og det skal bli spennende å se om den kan følge opp i år. Rapportene går i dur, men fra dette sporet blir det en drøy reise, og vil man egentlig tømme den i årsdebuten? Er den som på sitt beste i fjor duger den, men før vi får sett denne i løp igjen blir den kun en outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 4-7-8-9-10-1-5 C : 3-2

V86-6 : 5 Southwind Boko – Har et gaveløp foran seg her, og vinner dette om den skikker seg. Var knallgod på sitt beste i fjor, men trenger nok noen løp før den formen er der i år også. Usikkerhetsmomentet i kveld er hvilken balanse den kommer å starte med. Er nemlig klart best skoløs, den er meldt skoløs, men værprognosene tyder på at det kan komme en hel del snø. Kommer den ut med sko så trekker altså det MYE ned, og da kan dette være en favoritt i trøbbel. Skal uansett stå klart først i et billig løp som dette. 7 Roubine – Var OK etter en liten pause sist, og det er snakk om en flink hoppe når den leverer som best. Skulle favoritten være noe under pari så står Roubine klar til å overta. Motbudet.

11 Hunting Widow – Er grunnkapabel, og ordentlig god på sitt beste. I kveld er den meldt skoløs og med BIKE. Har dessuten fått to løp i kroppen etter pause, og dermed burde formen være på riktig vei. Får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 7-11-9-10 C : 8-1-2-6-3-4-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 6 Pure Atlas – Har i hele sin karriere vært en notorisk banditt, og det er en hest man skal være veldig forsiktig med å stole fullt ut på. Kom ut i regi Hamre sist, det ble som ventet en veldig «HYPE» på den, men igjen viste den hvor uærlig den kan være. Kom dog knallsterkt tilbake etter galoppen, og viste frem sin flotte kapasitet. Vi var uansett ikke 100% fornøyd med den aksjonsmessig, og vil se denne skikke seg i sin nye regi før vi går hardere til på den. Skal stå først, men vi avstår fra et bankerspill. 2 Callas – Leverer hver gang, og er ordentlig bra når den først finner formen. Gikk et bunnsolid løp fra dødens sist, og tapte kun knepent da. Ventes ytterligere forbedret i kveld, distansen passer bedre, og fra et nydelig spor må den med på en tidlig gardering.

4 H.M. Lovely Comers – Ble ranet for seieren i Bergen sist, og ble helt feilaktig disket da. Hadde travet ca 12,0/1600ma uten denne disken. Virker å være i flott form, distansen er intet problem, og den er alt annet enn ueffen i et løp som dette. Kan få sin solide revansje, og det hadde også vært veldig fortjent. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 2-4-7-11 C : 9-3-8-5-10-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 2 Agassi Broline – Denne vet vi at Björn Goop holder veldig høyt, og han skrøt av den ved flere anledninger i fjor. Kommer nå tilbake etter en lengre treningspause, og med tanke på hvem som eieren den så er vi omtrent sikre på at den vil levere direkte. Det gjorde den i fjor, og var knallgod etter pause. Er lynrask fra start, den står i det beste sporet, og dette ser svært riktig ut på forhånd. Prøves som en frekkis! 5 Drill – Feilet i en noe trang situasjon i den siste svingen sist, hadde masse krefter igjen, og mistet trolig seieren på den galoppen. Har en passende oppgave foran seg i finalen, og er den vi frykter mest. Motbudet.

9 Hankypanky Pinkman – Har kun vært helt grei i sine siste løp, og den kan bedre enn som så. Nå kan den komme bakfra, og med kjøring er den kapabel nok til å felle samtlige. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 5-9-7-6 C : 11-1-12-8-3-4-10

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»