Vi er vel i gang med en herlig travuke som har sitt store høydepunkt i lørdagens V75-omgang på Momarken der det er Unionskamp og felles V75-omgang med Sverige. Hele 60 millioner forventes i premiepotten og en norsk alenevinner kan vinne ca 34 millioner. Ellers er det stor jackpotomgang i fredagens V65-lunsj i Østersund med hele 1 983 161 SEK ekstra i sekserpotten. Lørdag kveld er det internasjonal V65 med dobbel jackpot på Harstad Travpark og hele 1 806 604 SEK ekstra i sekserpotten. Tirsdag kveld er Bjerke tilbake som V75-arrangør her hjemme og onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen på Solvalla/Bergsåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I og med at Bjerke var en av arrangørbanene i forrige onsdags V86, var det Varig Orkla Arena som var vertskap i V75 forrige tirsdag. I kveld er Bjerke tilbake som vertskap og spillemesssig er det en flott omgang som venter og her kan det ligge riktig fine utbetalinger på lur. Jeg spiller med to bankere i omgangen, den første kommer ut V75-3.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 000

Alltid en Hamre-banker på Bjerke
Ja, det kan nesten virke slik og også i kveld, blir den ene av mine to V75-bankere en hest fra kvalitetsstallen til Frode Hamre. Det handler om den svenskfødte fireårsvallaken 6 Global Day Trader som kun gjorde en start for Hamre i fjorårssesongen. Det var på Jarlsberg i august og det løpet endte med disk. Viste stor fart mellom galoppene og har siden ikke startet. Innledet ellers karrieren i USA og vant sin løpsdebut i USA som toåring i juli 2021. I kveld kommer hesten ut i en poengjakt (stengt på 400 startpoeng) i V75-3 og møter ingenting av betydning. Treningsrapportene er gode og feilfritt ligner dette en klink vinner. Bankerkandidatene står ikke i kø på Bjerke i kveld. Jeg velger meg 6 Global Day Trader som den ene av mine to V75-bankere.
Rangering V75-3: A: 6 B: 4-5-9 C: 1-3-2-7-10-8-11

Kun galopp imot for min andre V75-banker
Olav Mikkelborg kunne helt sikkert ønsket seg alt annet enn førstespor bak bilen med favoritten 1 Nordby Flamme i V75-7/V5-4/DD-1, men over 2100 meter bør det løse seg uansett. Til tross for galopp etter 500 meter, var Nordby Flamme en bunnsolid vinner i et V75-løp på Bjerke nest sist. Da gjorde hun hele jobben selv og motstandsmessig er det ikke noe tøffere i kveld, snarere tvertimot. Det må være en meget god vinnersjanse og feilfritt er det neppe snakk om saken. 1 Nordby Flamme blir min andre V75-banker på Bjerke i kveld og blir også min banker i både DD-spillet og V5-spillet.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 1 B: 7-4-9-2 C: 3-6-10-5-11-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Alt tyder på en luftig startside i V75-1, der sju hester stiller til start. Jeg tar med fire og fem hester på de to største V75-forslagene.

2 First One Diamond fikk 100 000 kroner som en overraskende vinner av en V75-finale på Bjerke forrige lørdag. Spurtet som en vind nedover oppløpet da og imponerte. Andrespor bak bilen i kveld og hesten kan flytte beina fra start. Jeg setter vallaken ganske klart først på min rangering. 6 Boh Erre blir som vanlig hardt betrodd av spillerne og i morgentimene tirsdag er faktisk Hamre-hesten kveldens største V75-favoritt. Det vil nok endre seg utover dagen. Sprint er hestens beste distansen, men sjettespor med svært startraske hester på innsiden trekker ned.

3 Mighty Boy gjør kun sterke løp og var solid tredje i en av V75-finalene forrige lørdag. Per Vetle Kals tester muligens amerikanervogn for første gang i kveld og unngår femåringen dødens, er det en klar seierskandidat. 1 Dontgiveme Chocolate tetvant i årsdebuten i januar og har ett høyt toppnivå. Tas med på de to største V75-forslagene. 5 Custom Cash var god toer på Solvalla i sin siste start og har vist fin form i lang tid. Får plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-1: A: 2 B: 6-3-1-5 C: 4-7

V75-2 - Varmblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Sportslig og spillemessig er det et veldig fint løp for de stallansatte i V75-2, og jeg tar med fem hester på tre av fire V75-forslag.

Fireårshoppa 5 Herecomes Gardenia har vært flott matchet av Frode Hamre i sine fire løp her til lands og etter å ha innledet med en andreplass, har hun tatt tre strake seire. Seiersløpene har kommet mot billig motstand og det er klart skjerpet motstand i kveld. Jeg setter henne først, men i kveld får hun kamp om seieren.

1 M.H. Getonmylevel er åpenbart tilbake etter en liten downperiode og imponerte i seiersløpet sist. Patrick Larsen er blant de beste kuskene i feltet og Helgestad-traveren kan legge på til to strake i kveld. 3 Kiss Flevo Rhythm galopperte i tet sist mot klart bedre hester enn det hun støter på i kveld. To strake andreplasser før det og skal være en seierskandidat her. Bjørn Steine får sjansen bak kapable 7 Bold Little Drummer og selv om formen er litt usikker, skal Nordbotten-traveren med på V75-forslagene i kveld. 8 Shameless I.M. har trukket det dårligste sporet, men Malmin-hesten har kapasitet til å vinne et slikt løp med klaff på veien.
Rangering V75-2: A: 5 B: 1-3-7-8 C: 4-2-6

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
De tre mest spilte hestene i dette løpet skiller seg litt ut, men jeg finner plass til et par outsidere til på de største V75-forslagene.

2 Såstad Spretten settes knepent foran 1 Ramstad Spretten. Det er kun tre strekhester med i løpet og disse to har det beste budet på seieren. 2 Såstad Spretten var klart foran Ramstad Spretten sist og var også solid i seiersløpet nest sist. 1 Ramstad Spretten er nok hesten med størst kapasitet, men foreløpig går hesten i rykk og napp. 5 Borhaug Tor var meget god toer i sitt comeback på Momarken 1. mars og med det løpet i kroppen, er nok hesten ytterligere forbedret i kveld. Tas med på samtlige V75-forslag.

4 Brevik Vira blir nesten ikke rørt i totoen i sitt første løp etter fem måneders pause. Den 13 år gamle hoppa har aldri vunnet, men gjorde flere fine løp i fjor for kusk Kristian Bjørnerød. I kveld setter Åsbjørn Tengsareid seg opp som kusk, det er så spennende at jeg betaler for henne på de to største V75-forslagene. Fartsfylte, men egenrådige 6 Kjærs Lykke er heller ikke helt ueffen om noen av favorittene skulle gjøre seg bort og får plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-4/V5-1: A: 2 B: 1-5-4-6 C: 7-10-11-8-9-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.

Også i V75-5 skiller de tre mest spilte seg litt ut og også i dette løpet finner jeg plass til et par outsidere på de største V75-forslagene.

5 Kolbu Prinsen gjorde flere flotte løp som treåring i fjor, og avla også en fin årsdebut på Bergen Travpark for drøye to uker siden. Måtte trave i dødens på folkebankeren Will Eros i V75-1 da, men holdt farten flott til fjerde. Møter ikke avskrekkende motstand i kveld og er en motivert favoritt i V75-5. 9 Linnjerka ble kjørt frem i dødens sist allerede etter 700 meter og den posisjonen trives ikke hoppa veldig godt i. Trakk seg mye til mål da, men god i to strake seiersløp før det. Formkusk Ove Bakkevold Reime kan sitte bak vinneren i V75-5. 6 Valle Brisa imponerte fra dødens sist og er en opplagt vinnerkandidat også her.

7 Sirrah blir ikke blant de mest betrodde, men var solid toer bak storfavoritten Mjølner J.R. sist og stallhestene til Kjetil Helgstad er i form om dagen. Får plass på de to største V75-forslagene. 12 Kos Røder viste oppadgående form sist som toer bak Alf Martin. Tolvtespor trekker ned, men jeg tar med Bø-hesten på det største V75-forslaget.
Rangering V75-5/V5-2: A: 5 B: 9-6-7-12 C: 2-3-11-8-10-1-4

V75-6/V5-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Ett meget flott kaldblodsløp venter i V75-6/DD-1 og jeg spiller seks hester stort sett på samtlige forslag.

6 Aner Ikke er min tetfavoritt i løpet og derfra skal det være bra vinnersjanse. Tetvant både tredje sist og nest sist og sto på fint fra en vanskelig utgangsposisjon sist. Stallkompis 1 Fyri tok en imponerende seier på sprint på Jarlsberg fredag, men det er tøffere motstand i kveld og fra førstespor bak bilen, kommer Hamre-traveren til å bli kraftig overflydd. Distansen passer uansett bedre i kveld. 4 Bjørn Bork har holdt superform i lang tid og får hesten løpet sitt i kveld, kan han blåse ned denne gjengen. 2 Baias årsdebuterer fra et fint startspor og Midtfjeld-traveren er selvsagt seiersaktuell på direkten.

Det er trolig også 5 Reime Blesen i sin årsdebut. Anders Lundstrøm Wolden-trente Reime Blesen hadde en strålende fireårssesong i fjor og tåler å bli brukt underveis. Formsterke 3 Langlands Balder ble sittende bom fast som mye spilt i et V75-løp på Bergen travpark i sin siste start. Skjerpet motstand i kveld, men vokser med oppgavene og tas med på gardering.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 6 B: 1-4-2-5-3 C: 9-8-7